Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

TV' de sinema keyfi

TV' de sinema keyfi
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 7 / 19:40 / Kritik Karar

 

Yönetmen: Stuart Baird

 

Oyuncular: Oyuncular: Halle Berry, Kurt Russell, Steven Seagal, John Leguizamo, Joe Morton

 

Tür: Aksiyon, Macera

 

Hava korsanları tarafından ele geçirilen yolcu uçağında tüm Amerika’yı havaya uçuracak çapta bir bomba taşınmaktadır. Başarılı bir ekip ise hava korsanlarının ele geçirdiği yolcu uçağına fark edilmeden girmek ve uçağın yolcularını kurtarmak için harekete geçer. Teröristleri ani bir atakla ele geçiren ekip, yolcuları kurtarmak ve bu görevi telsiz bağlantısı olmadan tamamlamak zorundadırlar. Yalnız bu zorlu operasyonu Amerikan ordusunun uçağı havada infilak ettirmeden önce tamamlamaları gerekmektedir. 

 

 

CNBCE / 22:00 / Annie Hall

 

Yönetmen : Woody Allen

 

Oyuncular : Christopher Walken ,  Sigourney Weaver ,  Woody Allen ,  Diane Keaton ,  Jeff Goldblum



Tür: Dram, Komedi, Romantik


New York'lu komedyen yazar Alvy Singer aşkın peşinden gitmek istese de, yaşadığı entellektüel ortamda aradığını bulabileceği konusunda oldukça umutsuzdur. En az kendisi kadar nörotik olan şarkıcı Annie Hall ile tanışması ise önyargılarını sona erdirir. Yoğun olduğu kadar farklı olan bir ilişki yaşamaya başlarlar. Annie Hall'u etkileyici kılan, aşk üzerine öncekilerden farklı şeyler söylemeye çalışması. Komedi ve romantizm karışımı film, 70ler de gezinmek isteyenler ya da klişe aşk tasvirlerinden sıkılmışlar için iyi bir alternatif.

 

 

KANALTÜRK / 22:30 / İkili Oyun

 

Yönetmen: Reto Salimbeni

 

Oyuncular: Til Schweiger, Lauren Lee Smith, Sebastien Roberts, Stephanie Von Pfetten

 

Tür: Polisiye, Aksiyon

 

New York’un en ünlü reklam ajansının çapkın ve başarılı yöneticisi olan Eddie patronunun kızı Judy ile nişanlıdır. Eddie bir sabah özel sekreteri ve arkadaşı olan Angelina’nın, Judy’ye kardeşi Anthony’nin tecavüze ettiğini öğrenir. Kendi kusursuz imajını korumak ve evlilik planının tehlikeye girmemesi için mahkemede Anthony lehine yalan ifade vermek zorunda kalır. Bu olay Eddie’nin hayatındaki felaketlerin başlangıcı olur. Hatta işlemediği bir cinayetle suçlanır.

 

 

KANAL D / 23:15 / Sağ Salim

 

Yönetmen: Ersoy Güler

 

Oyuncular: Murat Akkoyunlu, Alper Saldıran, Hüseyin Avni Danyal, Kenan Ece, Fulya Zenginer

 

Tür: Komedi, Macera, Suç

 

Salim hem ölümden hem de ölülerden çok korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır; köyden kasabaya kamyonetiyle mal taşıyarak üç beş kuruşla hayatını döndürür. Fakat kabus gördüğü bir gecenin sabahında köy muhtarı kendisinden Mersin'den Sivas'a bir cenaze taşımasını rica eder. Başta çok isteksiz olsa da muhtarın ısrarı kıramaz ve komedi dolu yolculuk başlar...

 

Keyifli seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter