Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

SHOW TV /19:45 /Sihirbazın Çırağı

 

Yönetmen: Jon Turteltaub

 

Oyuncular: Nicolas Cage, Monica Bellucci, Teresa Palmer, Alfred Molina, Jay Baruchel

 

Tür: Aksiyon, Komedi, Macera

 

Dave, Balthazar Blake adında tuhaf biri aniden hayatına girdiğinde fizik dersinden geçmeye çalışan ve rüyalarının kızı Becky’den randevu koparmaya çalışan bir üniversite öğrencisidir. Balthazar’ın günümüzde bir sihirbaz olduğu ortaya çıkar, aynı güce sahip hatta kendi gücünü aşan birini bulmak için uzun süredir arama yapmaktadır. Ancak kötü bir kişi olan ve uzun zamandır rakibi olan Maxim Horvath, sadece Blake ve Dave’i değil tüm New York şehrini tehdit eder, bahtsız Dave gönülsüz de olsa Balthazar’ın koruması altına girer, Dave’e hızlı bir sihirbazlık sanatı ve bilimi eğitimi verir. Bu alışılmadık ortakların, Horvath ve karanlığın güçleri günümüz Manhattan’ını mahvetmeden önce birlikte durdurması gerekmektedir. 

 

 

TV 8 / 20:45 / Tetikçi

 

Yönetmen: Josef Rusnak

 

Oyuncular: Wesley Snıpes, Elıza Bennet, Lena Headey

 

Tür: Aksiyon 

 

Montana’da çiftliğinde yaşayan eski CIA ajanı James Dial, daha önceki görevlerinde öldüremediği dünyanın en azılı teröristlerinden biri olan Jahar için geri çağırılır. Jahar’ı öldürmeyi başarmasına rağmen oyuna getirilerek yüksek kademeli bir polisi öldürmekle suçlanır. Hayatta kalmak için masum olduğunu kanıtlamak zorundadır.

 

 

FOX TV / 21:15 / Aşkın Büyüsü

 

Yönetmen: Francis Lawrence

 

Oyuncular: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz, James Frain, Hal Holbrook

 

Tür: Romantik, Dram

 

90 yaşında, huzurevinde kalan ömrünü Büyük Buhran zamanında çalıştığı sirkteki anılarını anlatan emekli bir veteriner  Jacob Jankowski, 23 yaşında, anne-babasının bir trafik kazasında öldüğü haberini aldığında Cornell Üniversitesi'nde veterinerlik bölümünün son sınavlarına hazırlık yapan bir öğrencidir. Sirk treni olduğunu öğrendiği bir trene atlayıp, başı boş, korkutucu, topluma ayak uyduramayan bir topluluğun arasına girer. Eğitiminin veterinerlik üzerine olduğunu öğrenen sirk sahibi ona hayvanların sorumluluğunu verir. Orada Rosie'yle tanışır. Sirkin eğitelemeyen asi fili. Ama genç veteriner fili eğitmenin bir yolunu bulur. Baş eğitmen August, etrafındaki insanlara ve eğiticisi olduğu hayvanlara kötü muamele yapan acımasız bir adamdır. Ama o aynı zamanda da oldukça karizmatik biridir. August ve onun karısı Marlena ile temkinli bir ilişki kuran Jacob bir süre sonra binicilikte bir yıldız olan genç ve güzel Marlena'a aşık olur. Aşkın lüks sayıldığı bir dünyada bile her ihtimali aşan iki insanın arasında yaşanan aşkın hikayesi.

 

 

KANALTÜRK / 21:15 / Hazine Adası

 

Yönetmen: Stevce Barron 

 

Oyuncular: Eddie Izzard, Elijah Wood, Donald Sutherland

 

Tür: Macera

 

Jim Hawkins, bir harita bulur ve bunun efsanevi bir adaya ait bir hazine haritası olduğunu keşfeder. Daha sonra kaptan Silver, haritadan haberdar olur ve Jim Hawkins, kendisini kaptanın mürettebatıyla birlikte korsan dünyasının içinde bulur. 

 

 

STAR TV / 23:30 / O... Çocukları

 

Yönetmen: Murat Saraçoğlu

 

Oyuncular: Özgü Namal, Demet Akbağ, Sarp Apak, Altan Erkekli, İpek Tuzcuoğlu

 

Tür: Dram

 

12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarına 'en güvenli yer' olarak 'Mehtap Anne'nin yuvasını seçer. Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan 'Mehtap'ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları 'Emanetçi Anne' evidir... Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, 'Emanetçi Anne'ye bırakılan çocuğu alıp anne - babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.

 

Keyifli seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter