Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

KANALTURK / 19:45 / Tropik Fırtına

 

Yönetmen: Ben Stiller

 

Oyuncular: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr

 

Tür: Komedi, Aksiyon

 

Bir film ekibi, Vietnam savaşı anılarını çekmek için Güney Asya’ya gitmiştir. Henüz film çekimlerinin başındayken zamanlamada geri düşmüşler ve bütçelerini de çoktan aşmışlardır. Çaylak yönetmenin geçirdiği bir gün, oyuncular ve ekip haşhaş yetiştiren yerel uyuşturucu tacirlerinin saldırısına uğrar.

 

 

TV 8 / 20:45 / Kaplan ve Ejderha

 

Yönetmen: Ang Lee

 

Oyuncular: Chow Yun Fat, Michelle Yeoh, Zhang Ziyi

 

Tür: Aksiyon, Fantastik, Dram

 

İhanet ve iktidar hırsına karşı gelen epik bir aşk hikayesi. Efsanevi savaşçı Li Mu Bai, Yeşil Kader adını verdiği sihirli kılıcını bölge valisine vermesi için Yu Shu Lien’e teslim eder. Ancak kılıç çalındığı zaman tüm şüpheler, Li’nin ustasını öldüren kötü şöhretli bir kaçak olan Jade Fox üzerinde toplanır.

 

 

KANALTÜRK / 21:30 / İşaretler

 

Yönetmen: M. Night Shyamalan

 

Oyuncular: Mel Gibson, Abigail Breslin, Joaquin Phoenix, M. Night Shyamalan, Cherry Jones

 

Tür: Dram, Bilim kurgu, Gerilim

 

Graham hess ve ailesi arazideki işaretlerden dünya dışından gelen yaratıkların sorumlu olduğu anlatılır. Ekinlerdeki bu dairelerin dünyanın heryerinde bulunmaya başladığını izlerken gittikçe korkuları artmaktadır.İşaretler Çiftlikte yaşayan bir ailenin hayatlarının belkide son anlarındaki dünaynın istila edildiği korkunç dakikalardaki mücadelenin duygusal hikayesi.

 

 

CNBCE / 22:00 / Sırlar Oteli

 

Yönetmen : Wim Wenders

 

Oyuncular: Milla Jovovich, Mel Gibson, Peter Stormare, Jeremy Davies, Julian Sands

 

Tür: Dram, Gerilim, Gizem

Los Angeles’taki bir otelde çeşit çeşit insan yaşıyor. Aralarında, birbirine aşık çift Tom Tom ile Eloise da var. Ancak otelde kalanlardan birinin, Izzy Goldkiss’in daha filmin açılış sahnesinde çatıdan atlayarak intihar edişi, beklenmedik olaylara ve bir soruşturmaya yol açıyor. Çünkü Izzy, milyarder bir medya patronunun oğlu. Babası da onun ölümünü soruşturması için bir FBI ajanıyla anlaşıyor. 

 

 

STAR TV / 22:45 / Kızıl Şafak

 

Yönetmen: Dan Bradley

 

Oyuncular: Josh Hutcherson, Jeffrey Dean Morgan, Chris Hemsworth, Isabel Lucas, Adrianne Palicki

 

Tür: Aksiyon, Savaş

 

Washington eyaletinin bir şehri olan Red Dawn sakinleri bir sabah uyandıklarında, gökyüzünden düşen yabancı paraşütçülerin gerçek dışı görüntüsüyle karşılaşırlar. Amerika Birleşik Devletleri işgal edilmiş ve Red Dawn ana hedef noktasıdır. Vatandaşlar kendilerini bir anda mahkum, şehirlerini ise düşman işgali altında bulurlar. İşgalcilerle savaşmaya kararlı bir grup genç vatansever şehrin biraz dışındaki ormana saklanır ve kendilerini eğiterek bir dövüşçü gerilla grubuna dönüştürürler. Lise maskotlarından ilham alarak kendilerine Wolverine’ler derler. Birbirlerini koruyacaklarına, şehirlerini işgalcilerin ellerinde kurtaracaklarına ve özgürlüklerini geri kazanacaklarına dair söz verirler.

 

Keyifli Seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter