Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 20:45 / Son Çağrı

 

Yönetmen : Benny Chan

 

Oyuncular : Louis Koo,Barbie Hsu,Siu-wong Fan,Beibi Gong,Ye Liu,Robbin Harris,Flora Chan,Nick Cheung,David Rock

 

 

Tür: Aksiyon

 

 

Genç bir kadın tanımadığı kişilerce kaçırılır ve bir kulübeye hapsedilir. Kadını kaçıranlar, kadının kardeşinin yerini öğrenmek istemektedirler. Kadının kapatıldığı kulübede parçalanmış bir telefon vardır. Bulabildiği malzemelerle telefonu tamir eder ve tuşları olmadığından ancak rasgele bir numarayı arayabilir. Karşısına çıkan kişiyi, kendisine yardım etmeye ikna etmek zorundadır.

 

 

 

 

KANALTÜRK / 21:40 / Moskova Görevi

 

 

 

Yönetmen: Vadim Shmelyov

 


Oyuncular: Andrey Merzlikin, Maksim Sukhanov, Leonid Yarmolik

 

 

Tür: Aksiyon

 

 

Terör saldırısını araştırmakla görevli özel ajan, bilgiyi verdikten saniyeler sonra öldürülür. Artık bütün özel ve resmi birimler saldırıyı önlemek için alarmdadır. Ama herkesin tek umudu, bağımsız bir organize timidir. Tüm şifreleri kırıp Pentagon’un internet ağını çökerten hacker bir kız, hız ve adrenalin bağımlısı, eski bir özel ajan, zekası güzelliğine yansıyan, psikolog bir binbaşı; koklama duyusu ile içgüdülerini gözleri gibi kullanan, kör bir saha mühendisi.Ve tüm bu aykırı karakterleri bir ekipte toplamayı başarmış, onları kontrol etmeye çalışan bir şef. Ellerinde, ne zaman olacağı bilgisi ile, sadece bu tim, bu cani saldırının kim tarafından, nerede gerçekleştirileceğini çözecektir.

 

 

 

CNBCE / 22:00 / Harry Sally İle Tanışınca

 

 

 

Yönetmen : Rob Reiner

 


Oyuncular: Meg Ryan, Billy Crystal, Carrie Fisher, Bruno Kirby, Gretchen Palmer

 

 

Tür: Dram, Komedi, Romantik

 

 

Harry ve Sally birlikte Chicago Üniversitesi'nde okudukları halde ancak mezuniyetten sonra aynı arabayla New York'a giderken tanışır. Yolda uzun uzun sohbet ederler ve 'Kadın ile erkek sadece arkadaş olamaz' kanısına varırlar. New York'a varınca ikili kendi hayatlarını yaşar ancak arada görüşüp birbirlerine olan bitenden bahsederler. Bir gün Harry eşinden, Sally de sevgilisinden ayrılır ve karşılaştıklarında, aralarında iyi bir dostluk başlar. İkili artık birbirine aşık olmamak için büyük çabalar sarf edecektir.



 

KANALTÜRK / 23:50 / Cehennem

 

 

Yönetmen: Tim Fehlbaum

 


Oyuncular: Hannah Herzsprung, Stipe Erceg, Michael Kranz

 

 

Tür: Bilim Kurgu, Macera

 


Önceleri yaşamın kaynağı olan güneş ışınları, zamanla dünyayı yaşanılamaz bir hale getirmiştir. Ormanlar kavrulmuş, hayvan leşleri her yeri kaplamış ve artık gece diye bir kavram kalmamıştır. Böyle bir Dünya'da Phillip, Maria ve küçük kız kardeşi Leonie yaşam mücadelesi vermektedir. Söylentilere göre halen suyun bulunduğu bir yer mevcuttur. Su bulabilmek umudu ile çıktıkları bu tehlikeli yolculukta karşılaştıkları Tom ise kalifiye bir araba tamircisidir ve arıza çıkaran arabaları için eşi bulunmaz birisidir. Ancak Tom'a güvenmeli midirler?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter