Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Cuma sineması!

Cuma sineması!
Popüler Sinema sizin için seçti

TV 8 / 20:45 / Savaş Sanatı 2: İntikam

 

Yönetmen: Josef Rusnak

 

Oyuncular: Wesley Snipes, Anna Mae Routledge, Lochlyn Munro, Athena Karkanis, Ryan Mcdonald

 

Tür: Aksiyon, Gerilim

 

Shaw Birleşmiş Milletler bünyesinde çalışan bir gizli ajandır ve görevikimi zaman ahlaki sayılamayacak yollar da kullanarak barışı ve çalışmalarınkesintisizliğini sağlamaktır. Çin'in Birleşmiş Milletler ile yapacağı bir toplantı öncesi, içi ölü Vietmanlılar ile dolu bir gemi bulunur, ayrıca Çin büyükelçisi, Çin ile Amerika arasında imzalanacak olan ticaret anlaşmasınınkutlama yemeğinde öldürülür. Dönen olayları araştırmakla görevlendirilenShaw, olayın faili olarak yakalanır ancak bir takım kişiler tarafındankaçırılır.

 

 

TV 2 / 21:30 / Aşk Olur

 

Yönetmen: Brandon Camp

 

Oyuncular: Jennifer Aniston, Aaron Eckhart, Dan Fogler

 

Tür: Romantik, Dram

 

Burke Preston, tüm soruların cevabını bilmektedir. Kitapları milyonlar tarafından okunmakta, yönetimde korkaklığı yenme ve ebedi iyimserlik hakkında verdiği seminerler tıklım tıklım dolmaktadır. Eloise Chandler ise kendinden pek de emin olmayan bir genç kadındır. Eloise, Burke tarafından yemeğe davet edilir. Seneler sonra ilk kez Burke, konuşmakta zorlanır ve Eloise’in üzerinde bıraktığı etkiyle sözlerini unutur. Eloise ise herkese öğütler veren bu adamın, aslında kendi sorunlarına karşı oldukça karamsar davrandığını görür. Burke, sorunlarının üstesinden gelip ve kariyerini bir kenara bırakıp Eloise’in peşinden gidecek midir? Eloise ise doğru erkeği bulup tüm kalbini ona açabilecek midir?

 

 

KANALTÜRK / 21:40 / Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi

 

Yönetmen: Mark Neveldine

 

Oyuncular: Nicolas Cage, Ciaran Hinds, Idris Elba

 

Tür: Aksiyon, Fantastik

 

Johnny Blaze, motosikletle müthiş gösteriler yapan başarılı bir sürücüdür. Fakat yıllar önce başından geçen talihsiz bir olay, bütün hayatını korkunç bir şekilde etkilemiştir. Uzun bir zaman önce, ölmek üzere olan babası ve çocukluk aşkı Roxanne´i koruyabilmek için şeytanla bir anlaşma yapmak zorunda kalmıştır. Buna göre gündüz her ne yaparsa yapsın, geceleri şeytanın emirlerine itaat eden bir Hayalet Sürücü olmak zorundadır. Yaşamının bir parçası haline gelen bu korkunç kaderden kurtulmak ve gücünü masumları korumak için kullanırken çok ciddi bir mücadele vermesi gerekecektir.

 

 

CNBCE / 22:00 / Fargo

 

Yönetmen: Joel Coen, Ethan Coen

 

Oyuncular: William H. Macy, Frances McDormand, Peter Stormare, Steve Buscemi, John Carroll Lynch

 

Tür: Dram, Suç

 

Jerry Lundegaard borçları olan bir sahtekârdır. İhtiyaç duyduğu meblağda parayı acilen edinmeli ve borçlarını temizlemelidir. Karısının babası oldukça zengin bir adamdır; ancak gamsız bir sahtekar olan Jerry’ye yardım etmesi imkansız gibi görünmektedir. Jerry’nin aklına şeytani bir fikir gelir. Jerry, karısını kaçırmak ve kayınpederinden fidye istemek üzere iki adam kiralar. Lakin hiçbir şey planlandığı gibi ilerlemeyecektir.

 

 

SHOW TV / 23:15 / Ada

 

Yönetmen: Michael Bay

 

Oyuncular: Scarlett Johansson, Michael Clarke Duncan, Sean Bean, Djimon Hounsou, Ewan McGregor

 

Tür: Bilim Kurgu, Macera

 

Lincoln Six Eco ve Jordan Two-Delta  görünüşe göre ütopik ama dışa kapalı bir tesiste yaşamaktadırlar.Dikkatle kontrol edilen bu ortamın tüm diğer sakinleri gibi, onlar da 'Ada' ya gönderilmek için seçilmeyi umutluyorlardır; söylentiye göre burası gezegendeki son kirletilmemiş bölgedir.Ama aslında kendilerinin birer klon olduklarını ve ölmeleri yaşamlarından daha değerli olduğunu keşfettiklerinde cüretkar bir kaçış planlarlar.Bilmedikleri bir ortamda, bir zamanlar yuvaları olan kurumun sinsi güçleri tarafından amansızca takip edilen Lincoln ve Jordan, Ada hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geride kalanları kurtarmak için hayatlarını riske atarlar.

 

 

STAR TV / 23:30 / Yeşil Yaban Arısı

 

Yönetmen: Michel Gondry

 

Oyuncular: Cameron Diaz, Christoph Waltz, Seth Rogen, Taylor Cole, Edward Furlong

 

Tür: Aksiyon, Komedi, Suç

 

Şehrin en büyük gazetesinin tek varisi olan Britt Reid, playboy hayatı süren, şımarık bir zengin çocuğu profili sergilemektedir. Günün birinde babası aniden ve gizemli bir şekilde ölür. Babasının tüm gücü artık Britt Reid'a aittir. Britt, şirket çalışanlarından Kato ile birlikte gücünü daha iyi işler yapmak için birleştirir. Gündüzleri bir gazete patronu olan Britt, Green Hornet olarak bilinen maskeli bir süperkahramana dönüşerek suça savaş açacaktır.

 

Keyifli seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter