Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Beni Böyle Sev…

Beni Böyle Sev…
Üye: Drama Queen TRT 1’de yakında yeni bir dizi başlıyor; Beni Böyle Sev. Her Pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin senaryosu, yıllar önce severek izlediğimiz ve 13 sene sürerek Türk televizyonculuk tarihinin en uzun süren dizisi olma özelliği taşıyan Bizimkiler’in senaryosunu uzun müddet yazan ve dizi de de rol almış olan başarılı isim Hakan Haksun’a ait.

Yalnızca Bizimkiler’le değil Genco’yla da tanıdık biz Hakan Haksun’u. Aslında benim onu çok sevmeme ve benimsememe sebep, benim ‘kötü günde izlenecekler’ listemde en üst sırada yer alan Her Şey Çok Güzel Olacak’ın senaryo ekibinde olmasıdır!

 

Dizinin yönetmenliğini ise, benim ‘bunu insanlar nasıl seyrediyorlar yahu’ dediğim, sürekli ağlayan iki kardeşin bir erkeğe olan tutkulu(yani tutku buysa tabii)aşkını anlatan, cidden de adı gibi ‘unutulmaz!’olan dizi Unutulmaz’ın yönetmeni Cem Tabak yapıyor.

 

 

 

Beni Böyle Sev’deki oyunculardan biri Leyla ile Mecnun’dan ve en son Emir’in Yolu’ndan tanıdığımız(Ayşem)Zeynep Çamcı. Alper Saldıran(Ömer) var Melekler Korusun’dan biliyoruz kendisini hani.Çok sevdiğim Güven Kıraç(Nail) var ve Lale Mansur(Nadide). Altan Gördüm(Reha) ve Erdem Akakçe(Haluk) var. Mert Turak(Nezih) var ki ben kendisini çok beğenirim, çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Hani dört bölüm yayınlanıp kalkmıştı, Babalar ve Evlatlar dizisi vardı, işte orada oynuyordu Turak, hatırlarsınız siz de, ağlak, saftirik bir oğlanı canlandırıyordu. Fotoğrafçı da olan, Benim Annem Bir Melek’teki kapıcının karısını oynarken beni fazlasıyla güldüren Bala Atabek(Fahriye), Fatih Koyunoğlu(İlyas), Meral Asiltürk(Safiye), Burcu Altın(Reyhan), Burcu Biricik(Seda), Didem İnselel(İnci) ve Atılgan Gümüş var kadroda.

 

 

 

 

Dizinin geçen günlerde yayınlanan tanıtım videosundan anladığım kadarıyla esprili, izleyiciyi güldüren, sıkmayan, iki genç insanın ilişkisinin etrafında buluşan komik karakterler ve komik olaylar bütününden oluşan bir konusu var.

 

 

BSK Yapım’a ait olan Beni Böyle Sev yakında TRT1’de.

 

 

Osmanlı Kıyam yeni kanalında!

 

 

Evvettt Osmanlı Kıyam başladıydı, başlamayacaktı, yok TRT1’de başladıydı, kalktıydı derken, Cemal Hünal ayrıldı, Fırat Tanış olaylı biçimde ayrıldıydı yerine de Özcan Deniz geldiydi, hadi hayırlısı, olur bu sefer, tutar inşallah derken olmadı, reytingler istenen gibi değildi ve bitti. Ama şimdi tekrar başlıyor dizi. Başka bir kanalda, Samanyolu Tv’de.

Dizinin yapımcısı Burhan Özkan ‘’diziye harem sahneleri koysaydık tutardı’’ diyerek bu tip dizilere gönderme yapmış, izleyiciyi de iğnelemiş bir anlamda. Ama bu dizi başlarken tuhaf bir ‘uzaklığı’ vardı sanki. Benim en başta görüntülerdeki, renk ve ışıktaki yapaylık dikkatimi çekmişti. Ki ben izlediğim işte renklerin, ışığın sıcaklığını seviyorum. Bu yönüyle Osmanlı Kıyam baştan çekmemişti beni zaten. Şimdi eski oyuncuları da bir araya getirmeye çalışan ve yeni oyuncu arayışına da girmiş olan Özkan, belli ki pes etmeyecek. Samanyolu’nda olmazsa başka kanalları da deneyecek belli ki. Oldukça pahalı malzemelerle kurulan setiyle İzmit Seka Park’ta çekilen dizi, oyuncuların İstanbul’dan İzmit’e gidip gelmek zorunda oluşu ya da İzmit’te kalmaları gerektiği için de zor bir çalışma bence. Gerçi Adana’da, Mardin’de, Ürgüp’te çekilen ve çok da tutulan dizilerimiz var. Bununla da alakalı olmayabilir durum ama dizinin yapımcı şirketi oyuncuları rahat ettirse bile izleyicisiyle anlaşamadı Osmanlı Kıyam. Bunu çözmeli Burhan Özkan ilk önce.

 

 

Özcan Deniz’in yeni kadroda yer almayacağı belli olan dizi Mart ayında Samanyolu’nda yayınlanmaya başlayacak.

 

 

Notlarıma devam…

 

 

Tarantino’nun filmi Django, son zamanlarda izlediğim en iyi film. Western’e bambaşka bir tat getiren, zekası ve yeteneğiyle Soysuzlar Çetesi’nden sonra beni yeniden kendisine hayran bırakan Tarantino harikalar yaratmış. Filmin müziklerinin de tam bir ‘bağımlılık’ yaptığı  Django kesinlikle izlenmeli ve müzikleri de evire çevire dinlenmeli. Adam hem filmden hem de müzikten anlıyor yahu.

 

Drama Queen

 

twitter.com/yazmakiyigelir

 

Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter