Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Belçim Bilgin, Menderes'in yasak aşkı oluyor!

Belçim Bilgin, Menderes'in yasak aşkı oluyor!
Menderes’in hayat hikâyesinin anlatılacağı dizinin hazırlıkları sürüyor. Pana Film, dizinin ocak ayında ekrana gelmesini planlarken Menderes’in sevgilisini Belçim Bilgin’in canlandırması gündemde.

“Kurtlar Vadisi”nin yapım şirketi Pana Film, 1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes’in hayat hikâyesini anlatan “Ben Onu Çok Sevdim” adlı dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Şirketin tanıtım filmini Menderes’in ölüm yıldönümü olan 17 Eylül’de internetten yayınladığı dizinin ocak ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Dizide Adnan Menderes, eşi Berrin Menderes ve yasak aşkı Ayhan Aydan üçgeninde Türkiye’nin yakın siyasi hayatı ekrana taşınacak. 1,5 yaşında annesini, 2,5 yaşında babasını, 5 yaşında ablasını, 18 yaşında babaannesini kaybeden Adnan Menderes’in acılarla dolu hayatını anlatan diziyi Pana Film’in senaryo ekibi kaleme alıyor.

 

Yüz yapısı benziyor


atv’de ekrana gelecek olan “Ben Onu Çok Sevdim”in oyuncu kadrosu için çok sayıda ünlü isimle görüşmeler yapılıyor. Adnan Menderes rolü için Pana Film, başrolünü oynadığı “Veda” dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenilen Mehmet Aslantuğ’a teklif götürmeye hazırlanıyor. Menderes’in büyük aşk yaşadığı opera sanatçısı Ayhan Aydan rolü için ise görüşülen en güçlü aday Belçim Bilgin... Pana Film, şu günlerde eşi Yılmaz Erdoğan’ın çektiği “Kelebeğin Rüyası” filminde rol alan Bilgin’in yüz yapısını Ayhan Aydan’a çok benzetiyor. 2009 yılında ölen Ayhan Aydan, 1950 yılında eşi Ferit Alnar’dan ayrılmış, 1955’te Adnan Menderes’ten olan oğlu sadece 1 gün yaşamış, 1956 yılında da Adnan Menderes tarafından terk edilmişti. 1963 yılında tek çocuğu Aydan’ın intiharıyla sarsılan Ayhan Aydan, 1995 yılında ikinci evliliğini yaptığı eşini de kaybetmişti.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter