Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festivali’nde!

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festivali’nde!

Bu yıl 46.’sı düzenlenen Moskova Uluslararası Film Festivali’nin ana yarışmasında Türkiye’yi Murat Düzgünoğlu’nun yazıp yönettiği “Köpekle Kurt Arasında” filmi temsil ediyor. 

 

19-26 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde Almanya, Meksika, Romanya, İran ve Rusya gibi birçok ülkeden film yer alıyor. Başrolünü Mücahit Koçak’ın üstlendiği filmin diğer rollerini Ali Seçkiner Alıcı, Eylül Soğukçay, Can Seçki ve Bülent Düzgünoğlu paylaşıyor.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle çekilen, yapım süresi üç yıla yakın süren filmin çekimleri İstanbul ve Bitlis’te gerçekleşti. Dünya prömiyerini 46. Moskova Film festivalinde yapacak olan “Köpekle Kurt Arasında”nın yurt içi ve yurt dışı festival yolculuğunun ardından sonbaharda vizyona girmesi bekleniyor.

 

Konusu: İşinden kovulan Orhan, yakın dostu İzzet’in de emekli olup köyüne döneceğini öğrenir ve hayal kırıklığına uğrar. Bu arada eski nişanlısı Aslı’yla yakınlaşır. Fakat Orhan gittikçe hayata yabancılaşmakta, gördüğü hayallerlerle gerçek hayat arasındaki çizgi yok olmaktadır.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter