Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema olarak bugün TV'nin öne çıkan filmlerini sizler için seçtik!

 

KANAL D / 20:00 / Labirent  


Yönetmen: Tolga Örnek

 

Oyuncular: Meltem Cumbul, Timuçin Esen, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu

 

Tür: Aksiyon- Dram

 

İstanbul’da kalabalık bir caddede büyük bir patlama meydana gelir, içlerinde yabancıların da olduğu 95 kişi ölür. Bu katliam Türkiye’den Londra ve Washington’a şok dalgaları halinde yayılır. Fikret ve Reyhan adlı iki istihbaratçı tarafından yönetilen bir grup Türk istihbaratçısı terörist örgütü durdurmak için çalışmaya başlar. Fikret ve Reyhan’ın yaşadıkları zorluklar onları biraraya getirir.

 

 

 

TV 8 / 21: 00 / Tehlikeli Oyunlar

 

Yönetmen: Phillip Noyce 

 

Oyuncular:  Harrison Ford, Sean Bean, Anne Archer 

 

Tür: Gerilim, Aksiyon

 

 

Eski CIA ajanı Jack Ryan (Harrison Ford), bir İngiliz bakanının ve ailesinin hayatını kurtarınca yeniden göreve çağırılır. Ryan, suikast girişimi sırasında tetikçilerden birini öldürünce, katilin IRA militanı olan kardeşi, Ryan'dan ve ailesinden intikam almaya karar vererek Amerika'ya gelir.

 

 

 

ATV / 22:00 / Kaçış Planı 


Yönetmen: Paul Haggis 

 

Oyuncular: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Brian Dennehy

 

Tür: Gerilim-Aksiyon

 

John Brennan’ın hayatı, eşi Lara’nın, işlemediğini iddia ettiği bir cinayetten tutuklanıncaya kadar mükemmel gitmektedir. John eşinin masumiyetini kanıtlamaya çalışır fakat son başvurularının da reddedilmesiyle yapılacak tek şeyin eşini hapisten kaçırmak olduğuna kanaat getirir. Sevdiği kadın uğruna sahip olduğu her şeyi riske atarak, bir kaçış plânı yapar ve tehlike dolu bir dünyaya atılır.

 

 

TRT 1 / 23: 50 / Vahşetin Çocukları

 

Yönetmen: Jean van De Velde

 

Oyuncular: Jacqueline Blom, Marco Borsato, Adrian Galley

 

Tür: Drama

 

 

Bir gece, Abu adlı Afrikalı bir oğlan çocuğu, köyündeki diğer çocuklarla birlikte, yerliler tarafından kaçırılır. Burada bir restoran işleten aşçı Eduard’ın oğlu Thomas da, yakın arkadaşı Abu’nun ortadan kaybolduğunu öğrenince onu aramak için babasına baskı yapar.

 

Eduard, Abu’yu kimlerin kaçırdığını ve çocuğa ne olduğunu öğrenmek için Afrika’nın acımasız dünyasına doğru bir yolculuğa çıkar ve sonunda çocuk yaştaki askerlerden kurulu ordu tarafından esir alınır, hayatı tehlikeye girer...

 

İyi Seyirler...

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter