Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema olarak bugün TV'nin öne çıkan filmlerini sizler için seçtik!

 

ATV/ 23:25 / ŞANTAJ

 

Yönetmen: John Curran

 

Oyuncular: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich

 

Emekliliğine sayılı günler kalmış olan şartlı tahliye memuru Jack Mabry'den (Robert De Niro), büyükanne ve büyükbabasının cinayetini yangın ile kaza süsü verip örtbas etmeye çalıştığı için hapishanede bulunan Gerald ?Stone? Creeson'ın (Edward Norton) dosyasını, şartlı tahliye gerekçesi ile yeniden incelemesi istenir. Şartlı tahliyenin gerçekleştirilebilmesi ve Stone'un hapisten erken çıkabilmesi için Jack'i artık kendisinin yepyeni bir insan olduğuna dair ikna etmesi gerekmektedir. Ancak Stone'un bu çabaları, her iki erkek üstünde de hiç beklenmedik etkiler yaratacaktır. Kanun adamı ve suçlu arasındaki mesafe gittikçe daraldıkça, Stone'un iki adamın da karanlık dürtülerinden yola çıkarak kurguladığı yolculukta iki erkek de birbirine daha çok benzemeye başlar.

 

SHOW TV / 21:30 / YAHŞİ BATI

 

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

 

Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar

 

 

Aziz Bey, ile Lemi Bey, 19. yüzyılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika'ya giderler. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. İkili Amerika'ya varınca, gidecekleri menzil için bir posta arabasına binerler. Lemi Bey ile Aziz Bey bu yolculuk esnasında soyulurlar. Önce ellerinden elmas taş gider, sonra da paralarını kaptırırlar. İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar. Gördükleri ?Wanted? ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar ve başlarına her defasında binbir olay gelir. Tam canlarından olacakken Aziz Bey aslında ödül avcısı olmadıklarını, Lemi Bey'in haydut olmadığını, ikisinin de Osmanlı olduğunu anlatmaya çalışır.

 

 

FOX / 22: 15 / TAŞIYICI 2

 

Yönetmen: Louis Leterrier, Corey Yuen

 

Oyuncular: Jason Statham, Amber Valletta, Alessandro Gassman

 

Frank Martin heyecanlı ve bol aksiyonlu hayatına biraz ara vermeye karar verir. Kendine Miami'nin sahillerinde oyalanacak daha sakin işler bulur. Ama geçmişindeki kariyerinin izleri bugüne de yansır. Yeni görevi onu beklemektedir

 

 

CNBCE / 20:00 / PEMBE PANTERİN İZİNDE

 

Yönetmen: Blake Edwards

 

Oyuncular: Peter Sellers, David Niven

 

 

Lugaş’ın semboli olan Pembe Panter elması bir kez daha çalındığında akla ilk gelen isim Paris’ten başmüfettiş Clouseau’yu çağırmak olacaktır. Clouseau’nun uçağı yolda kaybolduğunda ise, sakar dedektif hakkında bir soruşturma yürütmek Fransız televizyonundan Marie Jouvet’ye düşer.

 

Jouvet soruşturmayı sürdürürken eski maceralardan kahramanlar ve kötü adamlarla da karşılaşır. Her biri hikayeyi kendi tarafından anlatır. Cato’nun müfettişle meşhur dövüşleri; Clouseau’nun iflah olmaz rakibi Sir Charles Lytton’la mücadeleri; Müfettiş Dreyfus’u nasıl çıldırttığına dair sayısız flashback, Jouvet’yi hayrete düşürürken, izleyene de nostaljik ve duygu dolu anlar yaşatır.

 

Jouvet’nin araştırması bir ara kahramanımızın bulunmasını istemeyen gangster Langlois tarafından kaçırılmasıyla sekteye bile uğrar ama gözüpek gazeteci arayışını sürdürür. Hatta Clouseau’nun babasına bile ulaşır.

 

 

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter