Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

UNIVERSAL STUDYOLARININ ZAFERİ

UNIVERSAL STUDYOLARININ ZAFERİ
Üye: Sena Pasin Önümüzdeki yıllarda da bizi heyecanlandıracak başarılı filmleri olan Universal Stüdyoları, yeni rekorlar kıracağa benziyor.

Bugünlerde Universal Stüdyolarında şampanya şişeleri ardı ardına patlıyor olsa gerek. Ne de olsa kendi tarihlerinin en başarılı yılını geçiriyorlar. Yılın henüz yarısında olmamıza rağmen Universal Stüdyoları şimdiden tüm film stüdyolarını geride bırakarak daha Ağustos ayında tüm yıllık gelirini kazandı!

 

ComingSoon.net'in haberine göre geçtiğimiz yıl 20th Century Fox'un yıllık kazancı 5.52 milyon dolar olarak kaydedilmişti. Bu yıl Universal Stüdyoları 5.53 milyon doları çoktan kazandı ve yıl sonuna kadar olacaklar da kaymaklı ekmek kadayıfı şeklinde özetlenebilir. 


Peki bu yıl Universal Stüdyolarından, onlara bu büyük başarıyı sağlayan hangi filmleri izledik? Minions, Ted 2, Jurassic World ve Furious 7 gibi birkaç isim saymamız yeterli olacak sanırım. 


2015 yılı bitmeden Universal'in izleyicileriyle buluşturacağı yeni filmlere göz atmak gerekirse eğer ; Sert çocukların filmi Straight Outta Compton, M. Night Shyamalan'ın, büyükannelerini ziyaret eden iki çocuğu konu aldığı korku filmi The Visit, Başrollerinde Jake Gyllenhaal ve Keira Knightley'i göreceğimiz Everest, Tom Hardy'nin merakla beklenen son filmi Legend, Kate Winslet ve Michael Fassbender'in başrollerinde oynadığı Steve Jobs'u sayabiliriz. 


Önümüzdeki yıllarda da bizi heyecanlandıracak başarılı filmleri olan Universal Stüdyoları, yeni rekorlar kıracağa benziyor. 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter