Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

En İyi Animasyon Ödülü "Efsane Beşli"nin

En İyi Animasyon Ödülü "Efsane Beşli"nin
16. Geleneksel Hollywood Film Festivali ve Hollywood Film Ödülleri, 22 Ekim 2012’de Beverly Hilton Otelinde gerçekleşecek festivalin gala töreninde, DreamWorks Animation’ın “Efsane Beşli” (Rise of the Guardians) filmine “Hollywood Animasyon Ödülü”nün verileceğini açıkladı.

Yönetmenliğini Peter Ramsey’nin yaptığı ve Pulitzer ödüllü David Lindsay-Abaire’in (“Rabbit Hole – Mutluluğun Peşinde”) kaleme aldığı “Efsane Beşli”, William Joyce’un çok beğenilen çocuk kitapları serisinden uyarlandı. Geçtiğimiz yıl kısa animasyon filmi “The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore” ile Oscar kazanan Joyce, Newsweek tarafından “yeni milenyumda izlenmesi gereken 100 kişi”den biri olarak gösterildi. Christina Steinberg ve Nancy Bernstein’in yapımcılığını, Guillermo del Toro, Michael Siegel ve William Joyce’un da sorumlu yapımcılığını üstlendiği DreamWorks Animation filmi, Paramount Pictures tarafından ülkemizde 11 Ocak 2013 tarihinde gösterime girecek.

                      

Ödül açıklamasını, Hollywood Film Ödülleri’nin kurucusu ve murahhas üyesi Carlos de Abreu yaptı: “Animasyon ödülümüzü ‘Efsane Beşli’ filmine veriyor olmak bizi çok memnun ediyor. Bu avangart animasyon tarzı, gelecek nesiller için muhakkak  bir klasik olacak.”

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter