Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seöti.

TV 8 / 19:45 / Son Kale

 

Yönetmen: Rod Lurie

 

Oyuncular: Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo

 

Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim

 

General Irwin, maksimum güvenlikli askeri bir hapisaneye transfer edildiği zaman, hapisane müdürü albay Winter, bu son derece deneyimli ve bir çok madalya sahibi generale olan hayranlığını gizleyemez.

 

 

KANALTÜRK / 19:50 / Soygun

 

Yönetmen: Andrews Jenkins

 

Oyuncular: David Carradine, Terry Crews, Nick Stahl, Erika Christensen, Sabrina Machado, Gavin Rossdale, Britt Delano, Kristin Wallace, Adriano Aragon, Silke Fernald, Leo Fitzpatrick

 

Tür: Gizem, Suç, Komedi

 

Aylak bir banka çalışanı olan Jinx Taylor'un her zamanki gibi başlayan günü büyük bir maceraya dönüşmek üzeredir... Çalıştığı banka soyulurken araya girip ortalığı karıştıran Jinx, kendini bir anda kendini bir siber-hırsız olan Jessica ile kasada kilitli bulur. Bu sırada bankadaki herkesi rehin tutan silahlı soyguncu Simon SWAT ekibiyle müzakere yaparken sinirlerine hakim olmakta git gide zorlanıyor gibidir... Acaba Jinx bir başbelası yerine bir kahraman olup günü kurtarmayı başarabilecek midir?

 

 

TV 2 / 21:30 / Suç Ağı

 

Yönetmen: Brian Goodman

 

Oyuncular: Mark Ruffalo, Ethan Hawke, Amanda Peet, Donnie Wahlberg, Lindsey McKeon, Angela Featherstone,

 

Tür: Dram, Suç

 

 

Brian ve Paulie  çocukluk arkadaşıdır. Boston’un arka sokaklarında kardeş gibi büyüyen ikili, çok genç yaştan itibaren küçük suçlar işlemeye başlar, ve yaşları ilerledikçe suçları da ciddileşir. Suç dünyasında kendilerine bir 'yer' edinmeye başlayan ikili, gangster Pat Kelly  için çalışmaya başlar. Suç dünyasında başarı sağlasalar ve zafer sarhoşluğu ve uyuşturucunun yönettiği bir dünyada kaybolmaya başlasalar da Brian, bir yandan çok sevdiği eşini hayal kırıklığına uğratmanın üzüntüsü içersindedir. Çok geçmeden olaylar, iki farklı dünya arasında sıkışıp kalmış olan Brian’ı zor bir seçime zorlayacaktır.

 

 

 

CNBC-e / 22:00 / Zoraki Tatil

 

Yönetmen: Seth Gordon

 

Oyuncular: Reese Witherspoon, Vince Vaughn, Kristin Chenoweth, Robert Duvall, Jon Voight, Mary Steenburgen, Jon Favreau, Sissy Spacek, Katy Mixon, Dwight Yoakam,

 

Tür: Dram, Romantik, Komedi

 

 

Kimse tatilleri Brad ve Kate'ten daha çok sevemez. Her Aralık ayının 25'inde, San Francisco üst tabakasına mensup bu mutlu ama evli olmayan çift, tanışmalarından bu yana her sene sürdürdükleri bir tatil geleneğine kucak açarlar: Güneşli, egzotik bir yerde, rahatlatıcı, eğlence dolu bir gezi için ailelerini geride bırakırlar. Gittikleri yerde havuz kenarında margaritalarını yudumlarlar ve mevsimin tadını çıkarırlar çünkü bilirler ki evlerindeki dört unsurun yarattığı kaos ve keşmekeşten uzaktırlar: Boşanmış anne babalar, sürekli didişen kardeşler, kontrolden çıkmış çocuklar, ve Noel'de her ailenin değişmezi olan küskünlükler ve rahatsız anlar. Ama bu yıl öyle olmayacaktır. Şortlarını ve güneş gözlüklerini bavullarına koymuş olan Brad ve Kate tüm seferlerin iptal edilmesine neden olan sisten ötürü San Francisco havaalanına kısılıp kalırlar.

 

İyi seyirler.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter