Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Sosyal Medya’dan Naklen Portakal!

Sosyal Medya’dan Naklen Portakal!
Antalya Büyükşehir Belediyesi&Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle 6-12 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali; sinema şölenini Türkiye’nin yanısıra dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverlere sosyal medyada canlı yaşatacak.

Festivalin açılış kapanış törenleri, kırmızı halı seramonisi ve geleneksel kortej geçişinin yanı sıra, ulusal ve uluslar arası jüri basın toplantıları, gala gösterimleri ve özel gösterimler sonrasında film ekipleriyle gerçekleştirilecek söyleşiler, Antrakt Sinema Matineleri, Ustalardan Sinema Dersleri, Türkiye Mizah Zirvesi Söyleşileri, Şöhret Yönetimi Semineri, Yerel Yönetim ve Sanat Paneli gibi önemli etkinliklerin tümü Altın Portakal’ın resmi sosyal medya sayfalarından naklen yayınlanacak.

 

Portakal’a Matruşka desteği

 

49. Festival’in sosyal medya sponsoru Matruşka Sosyal Medya Ajansı tarafından facebook.com/AltinPortakalFilmFestivali ,  google.com/+AltınPortakal ve twitter.com/49AltinPortakal adreslerine entegre edilen canlı yayın uygulamalarıyla sinemaseverler Türkiye’nin ve Dünyanın dört bir yanından Altın Portakal’ı canlı takip edebilecek.   

 

49. Altın Portakal, Türkiye’de Facebook, Google+, Youtube ve Twitter gibi sosyal ağlar üzerinden canlı yayınlanacak  ilk film festivali olma özelliği taşıyor.

 

Kısa bir süre önce Altın Portakal Google+, Google Türkiye’nin tüm kullanıcılarına tavsiye ettiği çok özel sayfalar arasına giren ilk film festivali sayfası olmuştu.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter