Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Jale Arıkan: "Altın Portakal'ın kazananı benim"

Jale Arıkan: "Altın Portakal'ın kazananı benim"
Erdem Tepegöz'ün yönetmenliği yaptığı "Zerre" filminin güzel oyuncusu Jale Arıkan "Altın Portakal"ın kazananının kendisi olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu Vatan'a yaptığı açıklamada; “Herkes filmimizi çok beğendi, çok memnum kaldım. 4 gün Antalya’da kaldım, hiç tanımadığım insanlar, sinema yazarları herkes ‘siz siz’ dediler. Ağzım açık kaldı duyduğum güzel yorumlar karşısında. Seyredenlerden duyduklarımız benim alacağım yönündeydi. Söylenenlere inanıyorsunuz ama biliyorum, festival festivaldir, jüri jüridir. Herkesin beğenmesine karşılık farklı karar vermelerine şaşırdım. Anna Andrusenko’nun oyunculuğunu görmedim o yüzden ödül benimdi diyemem. Ama herkes ‘hazırlanın’ dedi ve sen de oraya yalnız başına gelmediğin için yapacağın konuşmayı hazırlıyorsun. Anna’nın ismini duyduğum an ‘Aaaa benim ismim değil bu. Çıkmıyorum sahneye, konuşma yapmama lüzum kalmadı’ diye düşündüm. Hatta konuşmayacağım diye rahatladım bile diyebilirim. Sonra demek insanlar yanılmış, demek jürideki 10 kişi beni beğenmemiş dedim. Ama asıl kazanan kim oldu? Ben kendimi çok şey kazanmış olarak görüyorum, Anna nasıl görüyor bilemiyorum. Film adına da benim adıma da çok büyük bir reklam oldu.”

 

Jale Arıkan seksi gösterilmesiyle ilgili olarak da “Seksilik bedensel bir histir. Bedenimi hissetmeyi çok seviyorum. Rahat ve hissedebileceğim uyanık bir bedene sahip olmak büyük bir ihtiyacım. Kendimi iyi hissediyorsam sokakta yürürken amma da kıvırıyorsun derim” itirafında bulundu.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter