Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Hobbit üçleme oluyor

Hobbit üçleme oluyor
Yönetmen Peter Jackson, üç Oscarlı ‘Yüzüklerin Efendisi’nden 50-60 yıl önceki zaman dilimini anlattığı Hobbit serisinin bir üçleme olacağını duyurdu. Jackson, Facebook sayfasında, daha önce iki film halinde çekileceği bildirilen Hobbit serisinin üçüncü filminin 2014’te hazır olacağını yazdı.

 

J.R.R. Tolkien’in Hobbit isimli romanının Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanması, yıllardır sinemaseverlerin bekledikleri olaylardan biriydi. Süre o kadar uzamıştı ki, sürekli fikir değiştiren Jackson’ın Hobbit’i hiçbir zaman çekemeyeceği bile konuşulur olmuştu. Ama nihayet beklenti sona erdi, ve Jackson kitaptan uyarlanan ilk filmi çekip tamamladı.

 

Bugüne kadar Hobbit efsanesinin iki filmden oluşacağı bilinirken, Peter Jackson bugün Facebook profilinden uyarlamanın iki değil üç filmden oluşacağını duyurdu. Jackson, iki filmle sınırlandırılırsa mevcut hikayenin tam anlamıyla aktarılamayacağını, eksik kalacağını, bu yüzden üçüncü bir film daha çekileceğini duyurdu. Hobbit de aynı Yüzüklerin Efendisi gibi bir üçleme olacak…

 

 

Çekimleri Yeni Zelanda’da tamamlanan ilk Hobbit filmi ‘Unexpected Journey’nin aralık ayında beyaz perdeye gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter