Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

HEBERLER 500. BÖLÜMÜNÜ KUTLADI

HEBERLER 500. BÖLÜMÜNÜ KUTLADI
Heberler ekibi 500. bölümünü özel bir geceyle kutladı.

 

Türkmax ekranlarında 500 bölümdür izleyiciye farklı bir haber bülteni izleten, sunuculuğunu Memet Ali Alabora, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Levent Kazak ve Şebnem Bozoklu'nun üstlendiği programın 500. bölümü ilk kez canlı olarak ekrana geldi. Basının ve ünlü isimlerin yakından takip ettiği yayında seyircilerin kahkahaları eksik olmazken ekip ilk canlı yayın deneyimini alnının akıyla geride bıraktı. 

 

Heberler önümüzdeki sezon da ekranda

 

500. bölüm kutlamasında programın 2014 Ocak'a kadar anlaşmasının hazır olduğu ve yeni sezonda da izleyicilerle buluşacağı müjdelendi. Başarılı yayın grafiğini sürdüren programın yapımcısı Elif Dağdeviren'in de katıldığı gecede program ekibi tebrikleri kabul ederken Heberler'in gündeme ilişkin cesur yorumlarıyla sektörde fark yarattığının altı çizildi. 

 

Sarp Akkaya Eylül ayına hazırlanıyor


Programı izlemeye gelen ünlü konuklar arasında Begüm Birgören, Selen Uçer, Sezin Akbaşoğulları, Birol Güven ve Pınar Öğün bulunurken sorularımızı yanıtlayan Sarp Akkaya Eylül ayında yayınlanacak TV projeleri için görüşmelerinin sürdüğünü dile getirdi. Çekimleri İstanbul'da yapılacak Georgious Papavassiliou'nun yönetmenliğindeki "Ölü ya da Diri" adlı filmle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Akkaya, önümüzdeki haftalarda proje detaylarının basında paylaşılacağını belirtti. 

 

Canlı yayın heyecanının yanında Heberler'in 500. bölüm sevincinin de yaşandığı, kahkahanın eksik olmadığı gece, programın 1000. bölümünün de kutlanması temennisiyle sona erdi. 

 

Heberler ekibiyle özel röportaj

 

1
2
3

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter