Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Cem Yılmaz: "Tarkan, Musti'yi oynayacak"

Cem Yılmaz: "Tarkan,  Musti'yi oynayacak"
Cem Yılmaz; Tarkan'ın "Cem'in filminde rol alabilirim" sözlerini hatırlatan bir muhabire, "Mustafa Sandal'ın hayatını çekeceğiz. Tarkan da Musti'yi oynayacak" diyerek espri yaptı

 

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, önceki gece eşi Ahu Yağtu'yla birlikte Ortaköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Evlendikten sonra magazin basına karşı sert bir tavır alan Yılmaz, bu kez tam aksine çok neşeliydi. 

 

NASIL BİR FİLM? 

 

Yılmaz'a bir muhabir; yakın arkadaşı Tarkan'ın "Müziğin dışında bir projede yer alabilirim. Cem Yılmaz'la bir film çekebilirim" sözlerini hatırlatarak, "Tarkan'la nasıl bir filmde oynayacaksınız?" diye sordu. Ünlü şovmen, yakın arkadaşını kızdıracabilecek bir espri yaptı: "Mustafa Sandal'ın hayatını çekeceğiz. Tarkan da Musti'yi oynayacak." 

 

TARKAN'I GEÇMİŞTİ 


Cem Yılmaz'ın, yakın arkadaşını, neden 18 yıllık ezeli rakibi Mustafa Sandal'la vurduğu merak ediliyor. Bu arada Tarkan ve Mustafa Sandal arasındaki ezeli rekabet, geçtiğimiz yaz ikilinin İstanbul'da aynı gün sahne almasıyla alevlenmişti. Musti'nin konserine 150 bin, Tarkan'ın konserine ise 140 bin seyirci katılmıştı.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter