Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Altın Koza"ya Başvurular Yarın Sona Eriyor

Altın Koza"ya Başvurular Yarın Sona Eriyor
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 17-23 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak 19. Altın Koza Film Festivali"nin yoğun ilgi gören Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması başvuruları 27 Temmuz 2012 Cuma günü (yarın) sona eriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 17-23 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak 19. Altın Koza Film Festivali'nin yoğun ilgi gören Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması başvuruları 27 Temmuz 2012 Cuma günü (yarın) sona eriyor. 

 

Altın Koza yönetimi tarafından yapılan açıklamada, yarışmaya başvuran bütün filmlerin ön değerlendirmeye tabii olduğu ve yarışmada yer alacak filmlerin, ön değerlendirme çalışmalarının ardından, Ağustos ayının ilk haftasında yapılacak açıklamayla eser sahipleri ve kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

 

Öte yandan, Altın Koza Film Festivali kapsamındaki Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda Jüri Başkanlığını yönetmen Ferzan Özpetek yapacak. Yapımcı Zeynep Özbatur Atakan, oyuncu Nurgül Yeşilçay, oyuncu Nejat İşler, müzik yapımcısı Hasan Saltık, akademisyen Hülya Uğur Tanrıöver ve görüntü yönetmeni Eyüp Boz'un jüri üyesi olarak görev alacağı yarışmada en iyi film seçilecek eser, 350 bin TL'nin sahibi olacak. Festivale ilişkin daha fazla bilgiye 'altinkozafestivali.org.tr' adresinden ulaşılabilece

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter