Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Sizler için günün öne çıkan filmlerini seçtik...

 

STAR TV / 00:00 / Ölü Kız

 

Yönetmen: Karen Moncrieff 

 

Oyuncular: James Franco, Rose Byrne, Giovanni Ribisi

 

Tür: Gerilim

 

Los Angeles'ta yalnız bir hayat süren Arden'in hayatı cinayete kurban gitmiş bir genç kızın cesedini bulmasıyla bir anda altüst olur. Bu keşif ona kendi oturduğu bölgede küçük çaplı bir ün sağlar. Süpermarkette tanıştığı Rudy ile arasında bir ilişki başlayacaktır. Ölü kızın cesedi morgta otopsiye hazırlanırken, şehrin bir diğer köşesindeki depresif görünümlü Leah için bir umut doğmuştur. Kız kardeşi on beş yıl önce kaybolan Leah, bu kimliği belirsiz cesetle yaşadığı travmaya son vermeye çalışacak, bu süreç yaşanırken yanında Derek olacaktır. Bunlar olurken ev kadını olan Ruth, ceset ve kocası Carl arasında rahatsız edici bir bağlantı kurmaya başlar. Bilinmeyen bu ölü kız, belki de hiç karşılaşmadığı bu insanların hayatını bir anda değişime uğratmıştır. 

 

 

 

 

TV 8 / 21:45 / Hançer

 

Yönetmen: Nick Vallegonga

 

Oyuncular: Stana Katic, Tom Berenger, Paul Sloan

 

Tür: Aksiyon

 

 

 

Kendine özgü yöntemi olan kadın suikastçı, acımasız bir suç örgütünün üyelerini izlemekte ve onları öldürmektedir. Katil, gizemli bir Rus kadınıdır ve kurbanlarını |Kara Dul’ tarzı bir acımasızlıkla yok etmektedir. 

 

 

 

CNBC-E / 22:00 / Hassas Durum: Çıkış Noktası

 

Yönetmen: Charles Martin

 

Oyuncular: Olivia Williams, Darren Boyd, Peter Wight

 

Tür: Gerilim

 

 

Biri kitabına, diğeri güdülerine göre çalışan iki polis, memur Simon Waterhouse (Darren Boyd) ile Londra’dan gelmiş komiser muavini Charlie Zailer (Olivia Williams) Case Sensitive’in esrarını birlikte çözmeye çalışıyorlar. Geraldine Bretherick ve beş yaşındaki kızı Lucy evlerinin banyosunda ölü bulununca polisler önce kadının kocasından şüpheleniyor. Zira Mark Bretherick (Rupert Graves) Paris’teki iş gezisinden dönünce onları bulduğunu söylüyor. Sophie Hannah’nın aynı adlı psikolojik romanından uyarlanan |Case Sensitive: The Point of Rescue’, özellikle oyuncularının performansıyla dikkat çekiyor.

 

 

 

CINE 5 / 20:00 / Casus Oyunu

 

Yönetmen: Tony Scott 

 

Oyuncular: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane, Larry Bryggman

 

Tür: Aksiyon

 

 

 

CIA uzmanı Nathan Muir ( Robert Redford ), emekliliğine bir gün kala, " İzci " lakaplı genç çalışma arkadaşı Bsihop'un ( Brad Pitt ) başının belada olduğunu öğrenir. Bir görev sırasında yakalanıp hapse atılan Bishop'un 24 saat içinde idamına karar verilmiştir. Sorunu uluslararası boyutlara taşımaktan çekinen CIA, onu kurtarmanın çok riskli olduğuna karar verir. Bishop'un kurtuluşu tamamen Muir'in kişisel çabalarına kalmıştır; çünkü ondan başka kimse bu durumu önemsememektedir. Eski ajanlardan olan Muir, bir yandan arkadaşını kurtarmak için yeni jenerasyon yöneticilerle başa çıkarken, aynı zamanda Bishop'u nasıl kurtaracağını planlamalıdır. Süperstar Brad Pitt ve Oscar ödüllü Robert Redford ile müthiş bir macerada buluşuyor. 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter