Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema günün öne çıkan filmlerini sizin için seçti.

TV 8 / 19: 45 / Öfke

 

Yönetmen: Prachya Pinkaew

 

Oyuncular: Jeeja Yanin, Pongpat Wachirabunjong, Hiroshi Abe, Ammara Siripong, Yanin Vismitananda,

 

Tür: Aksiyon, Dram

 

When Zin, Taylandlı çete lideri Masashi’nin kız arkadaşıdır ve Tayland’daki Japon bir gangstere aşık olur. Çete lideri her ikisini de sürgüne gönderir. Gangsteri kendi ülkesine geri gönderirken, When de küçük kızı Zin ile birlikte dövüş sanatları okuluna yakın bir evde yaşamaya gönderilir.

 

 

KANALTÜRK / 19:50 / Arabulucu

 

Yönetmen: F. Gary Gray

 

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Kevin Spacey, Paul Giamatti, David Morse, Siobhan Fallon, Ron Rifkin, Dean Norris, Carlos Gómez, Michael Cudlitz, Regina Taylor, Bruce Beatty, John Spencer, J.T. Walsh, Nestor Serrano, Tim Kelleher

 

Tür: Aksiyon,  Dram,  Gerilim,  Gizem,  Polisiye,  Suç

 

Polis helikopterleri, şehrin merkezinde, içinde Chicago polisinin İç İlişkiler Bürosu’nun da bulunduğu binasının 20. Katını sararlar. S.W.A.T’ın adamları, ateş hattındaki İç İlişkiler Bürosu’nun şefi Danny Roman ve adamlarına nişan almış beklemektedir. Roman, bir rehine kurtarma uzmanıdır. İşlemediğini ispatlayamadığı bir cinayet ve zimmet suçlamasıyla hayatı alt üst olmuştur. Haklı olduğunu kanıtlayabilmesi için tek çare, en iyi bildiği yolla kendisinin dinlenmesini sağlamaktadır. Danny böylece, birilerini rehin alır. Bu durumda onu bütün dünyanın dinleyeceğini bilir. Danny’nin onu dinleyecek birine ihtiyacı vardır. Kendisi gibi saygın bir rehine kurtarıcısı ve polis olan Chris Sabian’dan arabuluculuk etmesini ister. Sabian böylece, her an kontrolden çıkabilecek bu durumu değiştirmek için hazırlıklara başlar.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Zehirli Element

 

Yönetmen: Scott Z. Burns

 

Oyuncular: Radha Mitchell, Mélanie Thierry, Jason Flemyng, Oscar Isaac, Paddy Considine, Danya Baryshnikov, Valeriu Pavel Dan, Stefan ıancu, Oana Cojocaru

 

Tür: Dram

 

Büyük bir nükleer faciayı önlemeye çalışırken radyasyona maruz kalan, Rusya’daki Skotoprigonyevsk-16 santralininin bir çalışan olan Timofey'e 100 rem radyasyona maruz kaldığı söylenir, oysa gerçek bu değildir. Bundan çok daha fazlasını alan ve kısa zamanda öleceğini öğrenen Timofey, karısı ve çocuğunun hayatlarını garantiye almak için bir plan yapar ve satmak üzere santralden radyoaktif bir madde çalıp, Moskova'ya gider..

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter