Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 2 / 21:30 Kabadayı

 

Yönetmen: Ömer Vargı

 

Oyuncular:  Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin

 

Tür:  Aksiyon, Suç, Dram

 

Meşhur Kabadayılardan Ali Osman eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat, sevgilisi Karaca ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman’ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır.

 

 

CNBCE / 22:00 / İtiraf

 

Yönetmen: David Hugh Jones

 

Oyuncular: Alec Baldwin, Ben Kingsley, Amy Irving, Boyd Gaines, Becky Ann Baker, Ryan Marsini, Lázaro Pérez, Mark Ethan, Mike Hodge, Anne Twomey,

 

Tür: Dram

 

 

Alec Baldwin ve Ben Kingsley gibi iki önemli aktörü başrole taşıyan The Confession (İtiraf), ilginç bir cinayet davasını konu alıyor.

 

Filmde, doktor ihmali yüzünden hayatını kaybeden küçük oğlunun intikamını almak için sorumlu olan doktorları öldüren Harry Fertig, mahkemede mahkum edilme talebinde bulununca, davasına bakan hırslı avukat Roy Bleakie’nin ahlaki bir ikilem yaşamasına neden oluyor.

 

 

 

KANALTÜRK / 22:30 / Donmak

 

Yönetmen: Adam Green

 

Oyuncular: Shawn Ashmore, Emma Bell, Kevin Zegers

 

Tür: Gerilim, Macera

 

Snowboard yapmak üzere zirveye çıkmak isteyen Dan Walker (Kevin Zegers), kız arkadaşı Parker O’Neil (Emma Bell) ve en iyi arkadaşı Joe Lynch (Shawn Ashmore), telesiyejin biletlerine paraları yetmeyince, sistemin kapanmasından hemen önce onları zirveye çıkarması için görevliyi ikna ederler. Zirveye çok yaklaşmışken telesiyej aniden durur. Çevrede yardım edecek kimsenin olmadığını ve kayak merkezinin artık kapandığını gören gençlerin yalnızca iki seçeneği vardır:telesiyejden atlayıp karanl ık ve karla kaplı dağdan kurtulmaya çalışmak, ya da donarak ölmeyi beklemek!

 

 

TÜRKMAX / 23:15 / Av Mevsimi

 

Yönetmen: Yavuz Turgul

 

Oyuncular: Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor, Melisa Sözen

 

Tür: Suç, Dram, Gizem

 

Tecrübesi ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın “Avcı” olarak bildiği Ferman ile “Deli” İdris cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez”. Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit’le, Türkiye’nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade’yle, kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter