Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Perşembe sineması!

Perşembe sineması!
Popüler Sinema sizin için seçti.

KANALTÜRK / 19:50 / Dünya Ticaret Merkezi

 

Yönetmen: Oliver Stone

 

Oyuncular: Nicholas Cage, Michael Pena, Maria Bello, Maggie Gyllenhaal

 

Tür: Macera, Dram, Gerilim

 

Polis arkadaşlarıyla birlikte Manhattan'da devriye gezen John McLoughlin'i olaylarla dolu bir gün beklemektedir. Dünya Ticaret Merkezine yapılan saldırın ardından olay yerine varan ilk ekipte yer almaktadır. İçeri giren beş kişi arasında McLoughlin ve Jimeno da vardır. Fakat kulelerin çökmesi üzerine enkazın altında mahsur kalırlar. McLoughlin ile Jimeno mucizevi şekilde hayatta kalmıştır. Ancak çöken kulelerin enkazının 6,5 metre altında beton ve metal yığınları arasındadırlar. Birbirlerini göremedikleri halde enkaz arasından gelen seslerden diğerlerinin de hayatta olduğunu anlarlar.

 

 

TV 8 / 20:30 / Festival

 

Yönetmen: Jonathan Ogilvie

 

Oyuncular: Hugo Weaving, Rose Byrne, John Batchelor, Luke Carroll, Matthew Le Nevez

 

Tür: Dram, Gizem, Suç

 

1920′li yıllar. Sidney’in suçla örülü boks dünyasında filizlenen aşk üçgenine, kahramanlarımızın farklı bakış açılarından tanık oluruz. Her biri hayatlarına bizzat yön verebilmek adına farklı adımlar atacaktır.

 

 

TV 2 / 21:30 / Kız Kardeşim Evleniyor

 

Yönetmen: Noah Baumbach


Oyuncular: Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh, Flora Cross, Jack Black, Zane Pais, Susan Blackwell


Tür: Dram, Komedi



Korkunç derecede zeki olmasının yanı sıra fazlasıyla da sivri dilli bir öykü yazarı olan Margot Zeller, gittiği her yerde kargaşa yaratan bir karakterdir. Farklı karakterleri gereği kendisinden kopuk bir yaşam süren kızkardeşi Pauline’in evleneceği haberini alan Margot, yaşının gereğinden fazla olgunlaşmış oğlu Claude’u da alarak beklenmedik bir yolculuğa çıkar. Margot, kardeşinin işsiz aktör nişanlısı Malcolm ile tanıştığı anda, kardeşinin yanlış bir karar aldığını düşünmesini sağlayacak davranışlarda bulunmaya başlar. Düğün yaklaştıkça, peşi sıra karmaşık olaylar yaşanmaya başlar...

 

CNBCE / 22:00 / Kapımdaki Düşman

 

Yönetmen: Jean-Jacques Annaud

 

Oyuncular: Jude Law, Rachel Weisz, Ed Harris, Joseph Fiennes, Ron Perlman

 

Tür: Dram, Gerilim, Tarih

 

Stalingrad, İkinci Dünya Savaşı'nın yıkıcı dehşetiyle kuşatılmıştır. Savaşın acılarıyla yoğrulup ölmekte olan bir mezarlık haline gelen şehrin sokaklarında ölüm dolaşmaktadır. İki karşı safta olan iki keskin nişancı, savaşın ortasında kendi kişisel ego savaşlarına başlamanın eşiğindedirler. Rus keskin nişancı, savaştaki müthiş atılımları sayesinde artık kahraman olarak anılmaktadır. Stalingrad, kan içerisinde boğulurken karşı karşıya gelen iki amansız savaşçı, savaşa kendi açılarından bakmaya başlayacaklardır.

 

 

KANALTÜRK / 22:30 / Hücre

 

Yönetmen: Tarsem Singh

 

Oyuncular: Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Vincent D’onofrio

 

Tür: Bilim Kurgu, Gerilim

 

Jennifer Lopez, bu muhteşem gerilimde akıl almaz bir yolculuğa çıkıyor. Seri katil Vincent D’Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıra dışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir. FBI ajanı Vince Vaughn, terapistin hayatını kurtarabilecek tek kişidir ve bu inanılmaz yolculuğa katılma sırası ondadır.

 

Keyifli seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter