Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Pattinson ile Stewart ilk kez yüz yüze konuşacak!

Pattinson ile Stewart ilk kez yüz yüze konuşacak!
Her ne kadar "Twilight / Alacakaranlık aşıkları" Kristen Stewart ve Robert Pattinson yol ayrımına gelmiş gibi görünseler de efsane henüz bitmedi.

Tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen Twilight / Alaca Karanlık' film serisinde Bella karakterini canlandırmasıyla bir anda yıldızı parlayan genç oyuncu Kristen Stewart'ın sevgilisini Snow White and the Huntsman adlı filmin yönetmeni Rupert Sanders ile aldattığı ortaya çıktıktan sonra Pattinson birlikte yaşadıkları evi terk etmişti. Ancak çiftin arkadaş çevresinden gelen haberlere göre Pattinson ile Stewart olayın ardından ilk kez bir araya gelip yüzyüze konuşacak.

 

Pattinson'ın yakın bir arkadaşının iddiasına göre Pattinson ve Stewart arasında bir saat süren duygusal bir telefon konuşması gerçekleşti. Pattinson'ın yakın arkadaşı Look dergisine verdiği demeçte "Kristen yüzyüze görüşmek için Robert'a yalvardı. Sonunda Robert da onunla görüşmeyi kabul etti" şeklinde konuştu. 

 

23 yaşındaki Kristen Stewart, rol aldığı Snow Wtihe and the Hunstman adlı filmin 41 yaşındaki yönetmeni Rupert Sanders ile bir parkta sarmaş dolaş görüntülenmişti. Arabanın içinde de yönetmenle öpüşen Stewart fotoğraflar ortaya çıktıktan sonra "Her şey ortada. Yapacak bir şey yok" diyerek ihaneti kabul etmişti.

 

Stewart daha sonra sevgilisi Robert Pattinson'ı hala sevdiğini söyleyerek basın öünde ondan özür dilemişti. Ancak Pattinson, Stewart ile birlikte yaşadığı evi terk etmişti. Yönetmen Sanders da karısından özür dilemişti. Ancak çiftin aralarının hala bozuk olduğun konuşuluyor. Hatta Sanders ve eşi farklı tarihlerde o güne kadar hiç çıkarmadıkları evlilik yüzükleri olmadan objektiflere takılmıştı. 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter