Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"CROW" YENİDEN ÇEKİLİYOR

"CROW" YENİDEN ÇEKİLİYOR
Crow yeniden çekiliyor

 

James O'Barr’ın 1989 tarihli çizgi roman serisinden uyarlanan Alex Proyas'ın 1994 yılı yapımı kült filmi “The Crow” (Karga) ülkemizde de Ölümsüz Aşk olarak gösterime girmiş ve çekimler sırasında tıpkı babası Bruce Lee gibi hayatını kaybeden Brandon Lee sayesinde çok konuşulmuş ve efsane olmuştu. En az üç devam filmi çekilen mistik hikâyenin sıfırlanıp yeniden çekilmesi uzun zamandır gündemdeydi.

 

Wrap haberine göre yapımcı şirket Relativity Media Mart 2016 yılında başlayacak çekimlerle sürüncemede olan yapımda daha önce anlaşılan Corin Hardy’nin filmin yönetmeni olarak kalacağını açıkladı. Bu umutlu bir haber olsa da, hikâyenin kahramanı Eric Draven rolü için henüz seçilmiş hiçbir aktör bulunmuyor. Tom Hiddleston, James McAvoy, Mark Wahlberg ve Bradley Cooper gibi yıldızların isimleri ölümsüz intikamcıyı oynamak için anılmış olsa da Luke Evans ve Jack Hustonbiraz daha önde gibi görünüyor.

 

                             
Yapımcı Relativity Media’nın mali sorunlarını arkalarında bıraktıklarında kesinleşecek olan projenin ayrıntılarına gelindiğinde; yeni Crow’un AlexProyas'ın filminden sadece ilham alacağı ve aynı hikâyeyi anlatmak yerine daha geniş bir evrenin parçası olmaya çalışarak çağdaşbir çizgi roman uyarlaması olması planlanıyor.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter