Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Günün öne çıkan filmlerini sizin için seçtik.

ATV / 20:00 / Sümela’nın Şifresi: Temel

 

Yönetmen: Adem Kılıç

 

Oyuncular: Alper Kul, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı, Salih Kanyon, Altan Erkekli, Tarık Ünlüoğlu, Zafer Ergin

 

Tür: Komedi

 

Temel, zengin ailenin kızı Zuhal’e aşıktır. Kızı ister fakat alamayınca yıkılır. Tam bu sırada, arkadaşı Turgay’ın Sümela Manastırı’nda intihar edeceği haberini alır. Arkadaşını intihardan vazgeçirmek üzere Sümela Manastırı’nın çatısına çıkar. Temel’in tek hedefi artık Sümela’nın şifresini çözüp Kutsal Hazine’yi bularak sevdiği kızı almaktır.

 

 

TV 8 / 21:00 / Olağan Şüpheliler

 

Yönetmen: Bryan Singer 

 

Oyuncular: Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Chazz Palminteri 

 

Tür: Suç, Dram, Gizem

 

Her biri kendi alanlarında uzman beş sabıkalı basit görünen bir kaçırma olayından göz altına alındığında, karmaşık ve akıllara durgunluk veren bir hikaye ortaya çıkar. Hikayeyi araştıran Ajan David Kujan (Chazz Palminteri), Güney Kalifornia'nın San Pedro Limanı'nda meydana gelen ve 27 kişinin ölümüyle sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş sabıkalı arasında bağlantı olduğuna inanmaktadır.

 

 

TRT 1 / 21:40 / Muhteşem Kahramanlar

 

 

Yönetmen: Stephen Norrington

 

Oyuncular: Sean Connery, Shane West, Stuart Townsend, Richard Roxburgh, Jason Flemyng, Tony Curran, Max Ryan, Peta Wilson, Naseeruddin Shah, David Hemmings, Rudolf Pellar, Terry O'neill, Robert Willox, Tom Goodman-Hill, Robert Orr

 

Tür: Fantastik, Tarihi, Aksiyon


Allan Quatermain, dünya çapında, parmakla gösterilen macera tutkunlarından biri olmakla kalmayıp aynı zamanda dünyanın hiç görmediği tüm süper kahramanların dahil olduğu birliğin başında bulunmaktadır. Quatermain'in sıradışı birliğinde her biri kendine özgü güçleri ve yetenekleri ile öne çıkan Kaptan Nemo, Dracula Mina Harker, görünmez adam Rodney Skinner, Amerikan gizli servis ajanı Sawyer, Dorian Gray, Dr. Jekyll/Mr. Hyde ve birliğin esrarengiz üyesi M yer almaktadır. İnsanlığın umudu olabilecek tüm dünya liderlerinin bir araya gelerek oluşturacakları komisyonu sabote etmeyi planlayan maskeli Fantom'un planlarına engel olmak için zaman kaybetmeden Kaptan Nemo'nun olağan dışı denizaltısı Nautilus'a binerek savunma hattına, yani İtalya'nın Venedik kentine doğru yola çıkarlar. Birliğin dünyayı kurtarmak için yalnızca 90 saati vardır.

 

 

CNBC-E / 22:00 / Zafere Doğru

 

Yönetmen: James Gartner

 

Oyuncular: Josh Lucas, Derek Luke, Austin Nichols 

 

Tür: Drama

 

Don Haskins’in liselerdeki kız takımlarını çalıştırarak başladığı koçluk kariyerine, Texas Western üniversitesinin başına geçerek devam etmesi isteniyor.Bir çok şeyden fedakarlık ederek ailesi ile Texas’a yerleşiyor ve burada kendisinden basketbol oyuncularını hizaya sokması isteniyor. Haskins ise takımına yedi tane yıldız olabilecek derecede yetenekli siyahi oyuncuyu kadrosuna katarak şampiyonluğa oynamak istiyor.Siyahlara karşı ırkçılığın had safhada olduğu dönemler de Kimsenin takımına almaya cesaret edemediği oyuncuları takımına alan ve onlarla üniversiteler ararı şampiyonalara(NCAA) sokan Don Haskins (Josh Lucas) hikayesi anlatılıyor.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter