Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Toronto'da, büyük ödül Russell'ın

Toronto'da, büyük ödül Russell'ın
David O Russell'ın yönettiği "Silver Linings Playbook" filmi, Toronto Film Festivali'nde büyük ödül "İzleyici Ödülü'nü aldı

 

Bu yıl 37.si düzenlenen Toronto Film Festivali'nin kazananları belli oldu. Festivalin büyük ödülü olan "İzleyici Ödülü"ne yönetmenliğini David O. Russell'ın yaptığı "Silver Linings Playbook" adlı film değer görüldü.

 

Bradley Cooper, Jennifer Lawrence ve Robert de Niro'nun rol aldığı filmde, terapiye ihtiyaç duyan iki karakterin aşk, umut ve irade yüklü hikâyesi anlatılıyor.

 

Festivalin "İzleyici Ödülü" kapsamında "İkincilik Ödülü"ne Ben Affleck'in "Argo", "Üçüncülük Ödülü"ne ise Eran Riklis'in "Zaytoun" filmleri değer görüldü.

 

Festival kapsamında verilen "Geceyarısı Çılgınlığı İzleyici Ödülü"nü Martin McDonagh'ın "Seven Psychopats"; "Belgesel Dalında İzleyici Ödülü"nü ise Bartholomew Cubbins'in "Artifact" adlı filmi kazandı.

 

Toronto'da geçen yıllarda "Slumdog Millionaire" ve "Zoraki Kral", "İzleyici Ödülü"ne layık görülmüştü. "

 

"Slumdog Millionaire", Oscar'da 8 ödül birden kazanmış, "Zoraki Kral" ise Oscar'da "En İyi Film", "En İyi Yönetmen" ve "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini almıştı.

 

Eleştirmenler, bu yıl Toronto'da "İzleyici Ödülü"nü kazanan "Silver Linings Playbook"un da Oscar'da büyük bir başarı sağlayacağını düşünüyor.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter