Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Meryem geri dönmez!

Meryem geri dönmez!
Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre, tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya’da tedavi gören Meryem Uzerli’nin sevgilisi Can Ateş, “Tek düşüncemiz Meryem’in sağlığı. Türkiye’ye geleceğini sanmıyorum” dedi

Reyting rekorları kıran ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin 100’üncü bölüm çekimleri devam ederken tükenmişlik sendromu hastalığına yakalandığını söyleyerek Almanya’ya giden Meryem Uzerli’nin tedavisine devam ediliyor. ‘Hürrem Sultan’ rolüyle kısa sürede binlerce hayran kitlesine ulaşan oyuncu, tüm ısrarlara rağmen Türkiye’ye dönmeyince yerine Vahide Gördüm getirilmişti. Telefonla ulaştığımız sigortacı sevgilisi Can Ateş, Meryem Uzerli’nin durumunun gün geçtikçe iyiyi gittiğini söyleyerek, “Almanya’da tedavisine devam ediliyor. Sağlığı eskisine göre çok daha iyi” dedi.

 

‘Evlilik planımız yok’

 

Uzerli’nin Türk-Azeri ortak yapımı ‘Acıtan Yürek’ filminin oyuncu seçmeleri için Azerbaycan’da Saruhan Hünel’le jüri üyeliği yapacağı haberlerini yalanlayan Ateş, “Şu an hiçbir şekilde iş düşünmüyor. Devamlı Almanya’ya gidiyorum Meryem’i ziyarete diye konuştu. Ateş, evlilik konusuyla ilgiliyse, “Tek isteğimizin sağlığının iyi olması. Böyle bir planımız yok” diyerek iddiaların doğru olmadığını söyledi. “Meryem Uzerli Türkiye’ye bir daha gelir mi?” sorusuna Ateş, “Ben bir daha geleceğini sanmıyorum” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter