Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Bond ekibi Adana yemeklerinin müptelası oldu

Bond ekibi Adana yemeklerinin müptelası oldu
"James Bond Skyfall"da Daniel Craig'e eşlik etmek üzere seçilen Fransız oyuncu Berenice Marlohe, filmin Adana'daki çekimlerinde Varda Köprüsü'nde çekime katıldıktan sonra köylülerin yaptığı sıkmayı yiyip közde çay içti

"James Bond" filminin son serisi olan "Skyfall"in Adana'daki çekimleri devam ediyor. 90 dakikalık filmin 13 dakikasının çekildiği Adana'da 16-27 Mart tarihleri arasında Kasım Gülek Köprüsü kapatılarak çekim yapıldıktan sonra şimdi de Almanlar tarafından 1912 yılında yapılan 99 metre yüksekliğindeki Varda Köprüsü'nde aksiyon sahneleri çekimi yapılıyor. Merkez Karaisalı ilçesine bağlı Hacıkırı köyünde bulunan Varda Köprüsü'nde çekimlerin yapılması köylüler için de yeni bir ekmek kapısı oluşturdu. Bundan en fazla Sevgi ve Mehmet Avcı çifti tarafından hemen köprünün yanı başına kurdukları ve Adana'nın yöresel yiyeceklerini sattıkları açık hava kafe tarzı işletme nasibini alıyor. Köprünün yanında olması nedeniyle Bond ekibi filme ara verdikçe Avcı çiftinin mekanına gelip sıkma yiyip közde çay içiyor.

 

Sevgi Avcı, en son köprüde atlama ve otomobil kazası sahnesi çekildiğini belirterek, "Biz burayı 8 yıldır işletiyoruz. Ancak bu yıl Bond sayesinde işlerimiz daha iyi oluyor. Burası turistlik bir yer olduğu için bu işletmeyi açtık. Burada gelenlere közde çay, sıkma ve gözleme ikram ediyoruz" dedi.

 

En son Bond ekibinden kendilerine sıkma yemeye Bond'un filmde sevgilisi rolünde oynayan oyuncu geldiğini belirten Avcı, "Bond'un sevgilisiymiş tabi ben tanımıyorum. Tercümanlar söyledi. Ama sıkmayı çok beğendi. Daha sonra kendi getirdikleri yemekleri bir tarafa bırakarak benim yaptığım sıkmayı yedi. Közde yaptığımız çay da çok hoşlarını gitti. Parayı da tercümanları ödedi" diye konuştu.

Etiketler: James Bond, Adana

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter