Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Beni Böyle Sev izliyorum Orhan Baba eşliğinde!

Beni Böyle Sev izliyorum Orhan Baba eşliğinde!
Üye: Drama Queen Haydi bakalım yeni bir dizimiz daha oldu, sıcak sıcak çıktı yine yazarından, konuk oldu yine evlere. Orhan Gencebay'ın Beni Böyle Sev şarkısının isim babası olduğu dizi, TRT1 ekranlarında 11 Şubat tarihi itibariyle, söylenen tarihinden biraz gecikmeli olarak da olsa bu akşam(Dün) başladı.

Dizide Güven Kıraç'ın olması sebebiyle (benim dizilerden sıkılmış olduğumu hesaba katarak)en azından ilk bölümü (hem de zaten yazacağım için) izlemek farz oldu bana. Beni Böyle Sev daha çok ''müziklerin'' ağır bastığı ''müzikal dizi'' (bu da yeni birşey olmalı) gibi bir his uyandırsa da bende çok önyargılı olmak istemiyorum.



Ayşem adıyla oynayan Zeynep Çamcı ''hiç değişmeyen'' oyunculuğuyla yine karşımızda. Son zamanlarda ''iç sesler'' ya da ''dış sesler'' moda ya burada da Zeynep Çamcı'nın iç sesiyle izliyoruz diziyi. Üniversiteyi kazanıp memleketinden İstanbul'a okumaya amcasının yanına gelir. Ama işler, babası Güven Kıraç'ın düşündüğü gibi olmaz ve yenge, Ayşem'i evlerinde istemez. Ayşem kendisine yurt çıktığı yalanıyla evden ayrılır.Lale Mansur ve Altan Gördüm'ün de kadrosunda yer aldığı dizide ilk başta üç ayrı evdeki yaşantıya konuk oluyoruz. Karı kocayı oynayan Mansur ve Gördüm'ün oğulları Ömer rolünde Alper Saldıran var. Ömer katılacağı fotoğraf yarışması için Ayşem'in fotoğraflarını çeker ondan gizli olarak.Mert Turak ve Burcu Biricik'i de Ömer'in arkadaşları rolünde izliyoruz. Turak çok ortalarda gözüken bir oyuncu olmasa da benim yetenekli bulduğum bir isim. Nezih olarak izlediğimiz Mert Turak, Beni Böyle Sev'de Ömer'in uçarı, komik arkadaşını canlandırıyor. Biraz zorlama bir tipleme olmuş bana göre. Burcu Biricik'se daha önce Artiz Mektebi ve Düşman Kardeşler'de oynamıştı. Daha çok yeni olduğunu düşündüğüm Biricik için düşüncem ekranda çok da iyi durmadığı.





Yazmayayım diyorum, dilimi tutayım diyorum, yok, olmuyor. Dizide Zeynep Çamcı'nın ''Leyla ile Mecnun'' dizisindeki gibi oynaması, dizi müziklerinin sürekli her sahnede kulağımızın dibine dibine çalması sıkıcı olmuş. Bu defa çok mu acımasız oldum bilmiyorum ama daha en baştan ısınamadım ben diziye. Güya sıcak bir aile dizisi olsun, içinde biraz komedi de olsun, müzik de olsun demişler ama ben sevemedim.



Baştan söyleyeyim bu dizi olmaz, Orhan Baba bile diziyi kurtaramaz! Beni Böyle Sev'me ne olur!



Drama Queen

 
 twitter.com/yazmakiyigelir


 Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter