Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Yeni"SPAWN" filminden taze haberler

Yeni"SPAWN"  filminden taze haberler
McFarlane bu konu hakkında ComicBook.com’a verdiği röportajda önemli bilgiler aktardı:

Todd McFarlane yeni film için senaryoyu tamamladığını açıkladı. Spawn aslında daha önce 1997 yılında sinemaya uyarlanmış bir karakter ama hem dönemin teknolojik şartları hem de çizgi romandan uzaklaşılması sebebiyle yapılan film oldukça başarısız oldu. Ancak son zamanlarda bütün sinema sektörünü saran çizgi roman uyarlamalarından o da nasibini aldı ve yeni bir film için hazırlıklara başlandı. 

 

McFarlane bu konu hakkında ComicBook.com’a verdiği röportajda önemli bilgiler aktardı: ”Filmin senaryosunu tamamladım, şimdi de düzenleme bölümüne geçiyorum. Şu an elimde 183 sayfalık bir senaryo var. Yapımcılar genelde 120 sayfa isterler, ben ise 140 sayfaya indireceğimi düşünüyorum çünkü kendim için bilgiler yazıyorum. Bu süreçte düzenleme kısmı büyük önem tutuyor, onu bitirdiğimde elimde senaryoyla oyuncu arayışlarına başlayacağım. Mümkün olduğu kadar işi büyütmemeye çalışıyorum, bu sayede filmi benim yönetmeme izin vereceklerine inanıyorum. Ancak ne olursa olsun Spawn beyaz perdeye büyük bir dönüşü hak ediyor ve bizim de yapacağımız bu.

 

Ayrıca McFarlane ilk Spawn figürünü de yayınlayacak ve Gears of War, Assassin’s Creed ve Walking Dead figürleriyle birlikte piyasada olacak.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter