Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Türk Korku Filmi BERZAH: Cin Alemi Filminden İlk Teaser Yayınlandı!

:: Videolar Türk Korku Filmi BERZAH: Cin Alemi Filminden İlk Teaser Yayınlandı!
CİNLERİN ALEMİNE GİRMEYE HAZIR OLUN!

 

FilmStop’un yapımcılığını üstlendiği, Berzah: Cin Alemi 1 Temmuz’da vizyona girecek. Ürpertici bir tona sahip olan filmin ilk teaser videosu ise ve afişi yayınladı! Filmin oyuncu kadrosunda Kemal Burak Alper, Ufuk Kaplan, Serhat Barış, Berna Üçkaleler, Ediz Tolgahan Karabağ, Oğuz Okul ve Nilüfer Aydan gibi deneyimli isimlerin yanı sıra minik yıldız Alp Akar da dikkat çekiyor.


Filmin öyküsünün İstanbul Üsküdar’da metruk bir evde bulunan ses kayıtlarının dinlenip, yerel halkla yapılan görüşmeler sonrası kaleme alındığı belirtiliyor. Bu kan dondurucu hikâyenin gerçeklik etkisini arttırmak amacıyla hem yaz hem de kış aylarında çekimler gerçekleştirilmiş. Yaklaşık 60 kişilik bir teknik ekibin çalıştığı film setinde iki ayrı ekip kurulmuş. Şile’de bulunan sekiz yüz yıllık köy mezarlığının kullanıldığı gerçek ve etkileyici mekânların yanında Kandilli ve Küplüce semtlerinde filmin öyküsüne hizmet eden özel mekânlar tasarlanmış.


Anadolu’nun çeşitli kentlerinde bulunan dergâhlarda tılsımlar yazılmış ve filmde kullanılmış.


Chantier Films’in dağıtımcılığını yaptığı Berzah Cin Alemi’nin görüntü yönetmenliğini A. S. Hakan Gök, yönetmenliğini ise Ahmet Can Kasap üstleniyor.

Filmin Konusu:

İntiharların, cinayetlerin ve cinlerin gölgesi altında geçen hayatlar... İnsanlardan kendini soyutlamış hayatına devam etmeye çalışan Mete, kendisine musallat olan birtakım varlıkların pençesi içindedir. Geçmişin karanlığı ve geri döndürülemez bir lanet bu insanları felakete sürüklemektedir....


Yönetmenliğini Ahmet Can Kasap'ın üstlendiği korku ve gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda Kemal Burak Alper, Ufuk Kaplan, Serhat Barış, Berna Üçkaleler, Ediz Tolgahan Karabağ, Oğuz Okul ve Nilüfer Aydan gibi deneyimli isimlerin yanı sıra küçük oyuncu Alp Akar da yer alıyor. 


Yönetmen:  Ahmet Can Kasap

Oyuncular: Ufuk Kaplan, Kemal Burak Alper, Nilüfer Aydan, Berna Üçkaleler, Serhat Barış, Ediz Tolgahan Karabağ, Alp Akar, Oğuz Okul

Senaryo: Harun Baran, Ahmet Can Kasap

Görüntü Yönetmeni:  A. S. Hakan GÖK

Müzik: Zeynel Günbek, Demir Baran Kutlu

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter