Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

“The Lion King” fragmanı hayranlarını sevindirdi!

:: Videolar “The Lion King” fragmanı hayranlarını sevindirdi!

1994 yapımı sevilen animasyon filmi “Aslan Kral”ın yeni beyaz perde uyarlaması “The Lion King” daha ilk fragmanıyla rekor kırdı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan teaser fragman bir günde tüm dünyada 224.6 milyon izlenme elde ederek ilk 24 saatte gelmiş geçmiş en çok izlenen ikinci fragman oldu. Rekorun sahibi ise bu sene izlediğimiz “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”nın 238 milyon izlenen fragmanı.

 

Yeni uyarlamanın seslendirme kadrosunda Genç Simba'nın cesur babası Mufasa olarak James Earl Jones, Simba olarak Altın Küre ödüllü Donald Glover, Disney'in ikonik kötüsü Scar olarak Oscar adayı Chiwetel Ejiofor, sırtlan Kamari olarak Keegan-Michael Key, yaban domuzu Pumbaa olarak Seth Rogen, mirket Timon olarak Billy Eichner, Simba'nın aşık olduğu aslan Nala olarak pop yıldızı Beyonce yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Iron Man”, “Iron Man 2” ve “Kovboylar ve Uzaylılar” filmlerine imza atan ve son olarak 2016 yılında “Orman Çocuğu” ile karşımıza çıkan Emmy adayı yönetmen Jon Favreau üstleniyor.

 

Ormanın kralı olan babası Mufasa'ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar'ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa'yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir. Amcasının ihaneti ve babasının kaybı ile yıkılan Simba sürgüne gider. Zamanı geldiğinde hakkı olanı almak için geri dönecek ve amcasına yaptıklarının bedelini ödetecektir.

 

“The Lion King” ülkemizde 19 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girecek.

Etiketler: the lion king, fragman

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter