Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

The Dark Knight Rises'dan 13 dakikalık sürpriz video

:: Videolar The Dark Knight Rises'dan 13 dakikalık sürpriz video
Dünyada milyonlarca hayranı bulunan Batman serisi en çok izlenen filmler arasındaki yerini çoktan aldı. Serinin son yapımı olması beklenen The Dark Knight Rises için geri sayım başlamış durumda. Dünyayla beraber ülkemizde de 20 Temmuz'da vizyona girecek olan filmin meraklılarını tatminn etme adına 13 dakikalık yeni bir video daha yayımlandı. Video Batman hayranları tarafından tam not aldı.

 

Sinema tarihinin en çok izlenen seri filmlerinden birisi olmayı başarmış Batman tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip. Özellikle Christopher Nolan'ın devreye girmesiyle çekilen Batman Begins ile yeniden ayaklanan kahramanımız ilerleyen çalışmalarla birkaç kez daha karşımıza çıktı.

 

Serinin son yapımı olması beklenen ve 20 Temmuz'da aralarında ülkemizin de bulunduğu birçok noktada izleyiciyle buluşacak olan 'The Dark Knight Rises' için adeta geri sayım başlatıldı. Şimdiden büyük merak konusu olmayı başaran Nolan'ın son çekimine dair kimi poster ve fragmanlar daha önce yayınlanmıştı.

 

Fakat ortamı biraz olsun kızıştırmak isteyen yetkililer, hem meraklı gözleri tatmin etme hem de filme dair ufak çaplı bilgi verme adına 13 dakikalık sürpriz bir video yayınladı. Şimdiye kadarki en uzun görüntü ünvanına sahip video Batman hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

 

Gerek sosyal medya gerek çeşitli internet platformlarında uzun süren kapsamlı tanıtımların sonucu hakkındaki beklentileri hayli yükselten The Dark Knight Rises'ın takipçilerini hayal kırıklığına uğratmaması ve gişeden beklediği geliri elde etmesi umuluyor.

 

 İşte filmin yeni yayımlanan videosu:

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Fırat Sayıcı

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter