Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Şifre bu kez Moskova'da çözülüyor

Şifre bu kez Moskova'da çözülüyor
Geçtiğimiz sezon yüksek gişe rakamıyla adından sözettiren ve izleyiciden tam not alan Sümela’nın Şifresi-Temel’in devam filmi olan Moskova’nın Şifresi-Temel’in çekimlerine başladı.

 

Başrollerinde Alper Kul, Aslıhan Güner, Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay’ın yer aldığı film yine 1.5 saat boyunca izleyiciyi kahkaha tufanı eşliğinde koltuğa çivileyecek.  Çekimlere ilk olarak Rusya’nın başkenti Moskova’da başlayan yönetmen Adem Kılıç, daha sonra ekibiyle Trabzon’a  geçti.  İki hafta süreyle Moskova’nın tarihi ve turistik yerlerinde çekimleri tamamlayan ekip,  çekimler sırasında hem eğlendiler hem de çalıştılar. Çalıştıkşarı süre boyunca birbirinden ilginç olaylar yaşayan ekip

 

Ünlü Arbat sokağında çekimler yapılırken polis baskınıyla neye uğradıklarını şaşırdılar… Rus Mafyasını oynayan Rus oyuncularun ellerinde silahlarla, Alper Kul ve Ruhi Sarı’yı kovalamaca sahnesini gerçek sanan bölge halkı, polise ihbarda bulundu. Bölgeye sevkedilen polis ekipleri gerçeği öğrenene kadar ekibe zor anlar yaşattı.

 

IMG_1351
IMG_1365
IMG_0640
IMG_0944

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter