Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Şafak Sezer’in yeni filmi G.D.O.’nun çekimleri başladı

Şafak Sezer’in yeni filmi G.D.O.’nun çekimleri başladı
Yapımcılığını Setra Film’in üstlendiği, Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı G.D.O.’nun çekimleri başladı. İstanbul Balat’ta yaşayan, şehrin içinde kaybolmuş üç kardeşin hikayesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda Murat Aslan oturuyor.

Komedi filmlerinin usta oyuncusu Şafak Sezer yeni filminin çekimlerine başladı. İstanbul Balat’ta yaşayan Gürkan, Duran, Orhan adlı üç erkek kardeşin hikayesinden yola çıkan filmin adı kardeşlerin isimlerinin baş harflerini temsil ediyor: G.D.O. 

 

Yönetmenliğini Murat Aslan’ın üstlendiği ve Emel Müftüoğlu’nun konuk oyuncu olarak katılacağı filmin diğer oyuncuları da hiç yabancı değil. Kolpaçino filminde de rol alan Volkan Başaran ve Serkan Şengül’ün yanı sıra Demet Bölükbaşı, Durul Bazan, Erdem Akakçe, Şener Kökkaya, Hamdi Kahraman, Seda Yıldız, Server Mutlu, Erdoğan Tuncel, Cenk Kangöz ve Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı G.D.O., üç kardeşin başından geçen ilginç ve macera dolu olayları konu alıyor. 

 

Bu filmde hem güleceksiniz, hem şaşıracaksınız, hem de inanamayacaksınız. Kısacası bu kadar da olmaz diyeceksiniz...

 

Balatlı bir ailenin hikayesinden yola çıkan filmde üç kardeşin sıradan yaşamları sadece bir günde değişiyor. Kaza, cinayet, mafya, aşk, kız kaçırma ve bir dolu aksiyon... Taksici Gürkan, aşık Duran ve pilavcı Orhan karakterlerinin bu kadar da olmaz dedirtecek, tesadüflerle şekil almış yaşam mücadelesini anlatan filmin çekimlerinin Balat ve Kuştepe’de altı hafta sürmesi planlanıyor. Filmin  set ekibi ise yaklaşık 100 kişiden oluşuyor. 

1346434646_G.D.O__3_
1346434636_G.D.O__2_
1346434617_G.D.O
1346434608_G.D.O__4_

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter