Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Mafyanın eski gücü yok!

Mafyanın eski gücü yok!
‘Kurtlar Vadisi’ndeki Memati rolüyle göz dolduran Uygun, “ 10 yıldır mafyanın gücü kalmadı. Adalet sağlanmazsa devreye mafya girer” dedi.

Ortadoğu ve ABD’ye yönelik Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4’te Liana Dahdouh’un İstanbul’da hazırlayıp sunduğu ‘Turki Extra’ programına bu hafta ‘Kurtlar Vadisi’ dizisindeki ‘Memati’ rolüyle akıllarda yer eden Gürkan Uygun konuk oldu.

Dizilerin yayına girmesinden önce hangi yaş grubuna uygun olduğuna dair işaretler bulunduğunu, buna rağmen ‘Şiddete özendiriyor’ eleştirileriyle karşılaştıklarını belirten Uygun, kızına yaşı küçük olduğu için şiddet sahnelerini izlettirmediğini söyledi.

Hayatında 1-2 defa kavga ettiğini belirten Uygun, Dahdouh’un “İstanbul’da mafya var mı?” sorusuna “Mafyanın gücü 10 sene önce ‘Kurtlar Vadisi’ne başladığımız dönemde çok daha fazlaydı. O eski gücü kalmadı. İnsanlar adalet yoksunu bir ülkedeyse ve adaleti kurumlarla bulamıyorsa bir şekilde mafyayla çözme yöntemine gidiyordu. Çok şükür bunlar kalmadı. Bu demek değil ki, adalet sistemimiz mükemmelleşti, hayır öyle bir şey olmadı” cevabını verdi. Uygun komedi filminde de oynamak istediğini belirtti.   (DHA)

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter