Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

KORKU SEANSI 2'den İlk Uzun Fragman

:: Videolar KORKU SEANSI 2'den İlk Uzun Fragman
Yönetmenliğini üstlendiği korku filmleriyle bu alandaki başarılarını kanıtlayan James Wan, Korku Seansı serisinin ikincisi olan The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist'in yönetmenliğini üstleniyor.

 

Korku sineması adına önemli işler yapan James Wan, 2004 yılında Testere (Saw) ile kamera arkasına geçmiş ve o dönem adından söz ettirmişti. James Wan'ın gerçek anlamda ustalaştığı filmler ise sırasıyla 2010 ve 2013 yılında giren Ruhlar Bölgesi (Insidious) ve Korku Seansı (The Conjuring) filmleri oldu. The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist ismiyle sinemalarda gösterime girecek olan filmin ilk uzun fragmanı yayınlandı. 

 

Filmde paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren çiftini ilk filmde de yer alan Patrick Wilson ve Vera Farmiga canlandırıyor. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi perdeye taşıyan filmde, Frances O'Connor'da kızı ile unutulmaz deneyimler yaşayan çaresiz bir anne olarak karşımıza çıkacak. 

 

Senaryosu Chad ve Carey Hayes tarafından yazılan The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, Amerika ve Türkiye’de 10 Haziran 2016 tarihinde gösterime girecek.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter