Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Jennifer Aniston ve şanslı sevgilisi

Jennifer Aniston ve şanslı sevgilisi
Romantik komedi filmlerinin aranan yüzü Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston'ın nişanlısı Justin Theroux'a henüz evlenmeden bir servet harcadığı belirtildi. Geçtiğimiz aylarda birbirlerinin isimlerinden yüzük yaptıran ve nişanlandıklarını kameralar önünde tüm hayranlarına gösteren Aniston, kendisi gibi oyuncu olan Theroux'a özel hediyeler alarak onu şımartmaya başladığı öğrenildi.

120 milyon dolarlık serveti olduğu iddia edilen oyuncunun yakın çevresinden alınan bilgiye göre, oyuncunun özenle seçtiği hediyeler arasında, 12 bin dolara aldığı efsanevi oyuncu James Dean'in bir zamanlar giydiği deri ceketi, dünyaca ünlü ressam Genn Ligon'un 450 bin dolarlık resmi ve Theroux'un motosiklet tutkunu olduğunu bildiği için fırsat kaçırmadan sipariş verdiği yeni model 33 bin dolarlık Ducati ve 24 bin dolarlık Harley Davidson motoru var.

 

Jennifer Aniston aldığı bu hediyeler arasında bir de evlendikten sonra oturacakları evinin dekorasyonuyla sadece kendisi ilgileniyor. Feng Shui felsefesiyle dizayn ettirdiği evin mobilyaları için oyuncu şimdiden 750 bin dolar ödedi. Arkadaşları bu cömert davranışlar için, "Jennifer huzurluyken bunları yapmaya bayılır. Harcadığı para onun için önemli olduğunu sanmıyorum. Çünkü hediyelerin verdiği mutlulu görünce her şeyi unutuyor" açıkmalasını yaptı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

"He-Man" Filmi Geliyor!

"He-Man" Filmi Geliyor!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter