Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Jean Reno, Behzat Ç.'ye mi geliyor?

Jean Reno, Behzat Ç.'ye mi geliyor?
‘Behzat Ç.’ye yeni yayın döneminde bir yabancı yıldızın konuk oyuncu olması planlanıyor. Dizinin yazarı Emrah Serbes’in hayali gerçekleşirse bu isim Jean Reno olacak.

Ünlü yönetmenler Tarkan Karlıdağ ile Serdar Akar, yapımcılığını üstlendikleri “Behzat Ç.” adlı dizinin tutkunları için bir sürprize imza atmayı planlıyor. Dizinin yazarı Emrah Serbes, geçen aylarda bir dergiye verdiği mülakatta “İmkân olsa, kadroya yabancı oyunculardan kimi dahil etmek isterdiniz?” sorusuna, “Jean Reno, süper olurdu” yanıtını vermişti. Dizi ekibinden sızan bilgilere göre, Serbes’in bu hayaliyle ilgili adımlar atılmak üzere... Ünlü tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. karakterine hayat verdiği dizinin yapımcıları, ünlü Fransız oyuncu Jean Reno’ya teklif götürmeyi düşünüyor. Hatta yayılan söylentiye göre, planlanan gerçekleşirse Jean Reno yeni yayın döneminde bir cinayeti araştırmak için Türkiye‘ye gelen Fransızların Behzat Ç.’si olarak dizide rol alacak.

 

Maliyeti 460 bin lira

 

Dizinin sezon finaline konsantre olduklarını dile getiren yapımcı Tarkan Karlıdağ ise “Yeni yayın döneminde bir yabancı oyuncuyla 1 bölümlük konuk oyuncu olarak çalışma planımız var. Senaristimiz bu ismin Jean Reno olmasını istediğini belirtmişti. Ama böyle oyuncuların 1 bölümlük maliyeti en az 200 bin euro’dan (460 bin lira) başlıyor. Sponsorsuz altından kalkmamız zor. Böyle bir niyetimiz var ama henüz netleşmiş bir şey yok. Bu yabancı oyuncunun illa Jean Reno olması da gerekmiyor” dedi.

 

Etiketler: Behzat Ç, Jean Reno

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter