Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

İngiltere'nin telekulak skandalı film oluyor!

İngiltere'nin telekulak skandalı film oluyor!
İngiltere’deki telekulak skandalını ortaya çıkaran gazeteci Nick Davies’in "Hack Attack" adlı kitabı sinemaya uyarlanıyor.

George Clooney, gazeteci Nick Davies tarafından ortaya çıkarılan İngiltere’deki telekulak skandalının beyazperde uyarlamasında yönetmenliği üstlendi. Film, medya imparatoru olarak tanınan Rupert Murdoch’un ülkedeki siyasetçilerin, ünlülerin ve terör mağdurlarının telefonlarını dinlediğinin ortaya çıkarılmasıyla gelişen olayları konu alıyor. 

 

The Guardian’ın köşe yazarlarından olan Nick Davies’in ortaya çıkardığı skandal, Murdoch’un 2012’de News International’ın direktörlüğünden istifa etmesi ve yargılanmasıyla sonuçlanmıştı. Daha sonra ise tüm bu süreç gazeteci Davies tarafından “Hack Attack” adıyla kitaplaştırılmıştı.

 

Filmin sinemaya uyarlanacak olması hakkında konuşan Clooney, "söz konusu skandalı anlatan hikâyenin, bir filmde olması gereken her şeyi, yani entrika, yozlaşma ve şantajları içerdiğini ve Davies’in çok cesur bir gazeteci olduğunu, onun kitabını uyarlayacak olmaktan büyük bir gurur duyduğunu"" söyledi. Usta aktör  filmin çekimlerine 2015’in ilk aylarında başlanacağını belirtti.  

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter