Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

İngilizlerden Cannes'a ağır eleştiri "Cannes'ın çivisi çıktı"

İngilizlerden Cannes'a ağır eleştiri "Cannes'ın çivisi çıktı"
İngiliz Daily Mail gazetesi; Cannes Film Festivali'nin, markaların gövde gösterisi yaptığı ve üçüncü sınıf ünlülerin dikkat çekmeye çalıştığı dev bir podyuma dönüştüğünü yazdı.

 

İngiliz Daily Mail gazetesi; Cannes Film Festivali'nin, markaların gövde gösterisi yaptığı ve üçüncü sınıf ünlülerin dikkat çekmeye çalıştığı dev bir podyuma dönüştüğünü yazdı

Sinema dünyasının en prestijli film festivallerinden biri olan Cannes Film Festivali, heyecanlı günlerin ardından dün sona erdi. Ancak yaklaşık 2 hafta süren festival boyunca festivalde yarışan 22 filmden çok, Cannes'a çıkartma yapan dev markalar ve katıldıkları partilerle konuşulan 'üçüncü sınıf' ünlüler dikkatleri çekti.

 

PAZARLAMA

 

Daily Mail gazetesi de bu dev sinema etkinliğinin son yıllarda rayından çıktığını ancak bu durumun bu yıl daha da vahim bir hale geldiğini yazdı. Gazete, büyük markaların yüzü olan ünlülerin festival boyunca bu markaların reklamını yaptığını, üçüncü sınıf ünlülerin ise kendilerini 'pazarladığını' yazdı.

 

Festivalde belki en çok fotoğraflanan isim yuvarlak hatlı iç çamaşırı mankeni Kelly Brook oldu. İki küçük film projesi dışında sinemayla hiç bir alakası olmayan Brook, yüzü olduğu ünlü İngiliz markalarının bol bol tanıtımını yaptı.

 

Festivalin belki de rotasından çıkmasının en büyük sembolü bu iki isim oldu. Sosyetik güzel Kim Kardashian, katıldığı davetlerde parfümlerinin ve sahibi olduğu butiğin reklamını yaptı. Rap şarkıcısı Kanye West de sadece davetli olduğu partilere katılmakla yetindi.

 

Festivalin en dikkat çeken isimlerinden biri olan şarkıcı Cheryl Cole, yüzü olduğu L'Oreal firması sayesinde festivale katıldı. Festivale katılması için firma 300 bin sterlini gözden çıkarırken Cole de markanın bol bol reklamını yaptı.

 

Manken Heidi Klum da özellikle içki ve mücevher markalarının her davetinde yer aldı. Markaların reklamını yapan ve bu sayede çok ciddi paralar kazandığı söylenen Klum'un da şirketlerden binlerce dolar kazandığı söyleniyor (Günaydın)

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter