Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Hülya Koçyiğit'ten evlilik müjdesi!

Hülya Koçyiğit'ten evlilik müjdesi!
Hülya Koçyiğit, iki aydır birlikte olan Alkoçlar ve Düzyatan’ın yaz aylarında evlenmeyi planladıklarını söyledi. Koçyiğit, “Engin Altan’ı çok sevdim. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Beş yıldır birlikte olduğu nişanlısı Özge Özpirinçi’yle evlilik planları yaparken 2013 yılının son günlerinde ayrılan Engin Altan Düzyatan, evleniyor. Düzyatan, oyuncu nişanlısı Özpirinç’ten ayrıldıktan hemen sonra birlikte olduğu sosyetik güzel Neslişah Alçoklar’la yaz aylarında dünya evine girecek. 35 yaşındaki Düzyatan iki aydır birlikte olduğu 27 yaşındaki Neslişah Alkoçlar’la evlilik için ailelerden izin aldı.

 

Düzyatan geçen hafta Alkoçlar’ın ailesiyle tanışma yemeği yemişti. Ocak ayının sonunda Zorlu alışveriş merkezindeki ‘Cats’ müzikalinde de Düzyatan sevgilisini ailesiyle tanıştırmıştı. Ailelerin onayından sonra çift yaz aylarında evlenmeye karar verdi. Alkoçlar’ın anneanesi Hülya Koçyiğit önceki gün Nişantaşı’nda evlilik müjdesini verdi. Düzyatan’ı yemekte çok sevdiğini söyleyen Koçyiğit, “O Türkiye’nin çok sevdiği bir oyuncu. Ben de kendisini çok sevdim” diye konuştu.

 

Yaz aylarında düğün haberini veren Koçyiğit, “Yaz aylarında evlenmeye niyetleri var. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek evlilik müjdesini verdi. 2009 yılında Turcas Petrol ve Petkim Holding Yönetim Kurulu        Üyesi Batu Aksoy’la evlenen Alkoçlar,   ikinci defa nikâh masasına oturacak.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter