Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

“Galaksinin Koruyucuları 2” filminden ilk fragman yayınlandı!

:: Videolar “Galaksinin Koruyucuları 2” filminden ilk fragman yayınlandı!

Marvel’dan “Galaksinin Koruyucuları 2” filminde ekibimiz kâinatın uzak cephelerinde dolaşırken çeşitli maceralara dahil olmaya devam ediyor. Koruyucular, yeni kurdukları ailelerini korumak için savaşırken Peter Quill’ın asıl geçmişinin gizemini de çözmek zorundadırlar. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor ve Marvel Sinema Evreni genişlemeye devam ediyor. Marvel’dan “Galaksinin Koruyucuları 2”    28 Nisan 2017’de vizyona girecek.

 

 

Yönetmenliğini James Gunn’ın yaptığı Marvel’dan “Galaksinin Koruyucuları 2” filminde Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Groot rolünde Vin Diesel, Rocket rolünde Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock ve Kurt Russell yer alıyor. Yapımcı Kevin Feige ve başyapımcılar Louis D’Esposito, Jonathan Schwartz, Victoria Alonso, Nik Korda ve Stan Lee. Senaryo da James Gunn’a ait.

 

Oyuncular:                    Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Groot rolünde Vin Diesel, Rocket rolünde Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock ve Kurt Russell

Yönetmen;                    James Gunn

Yapımcı:                      Kevin Feige

Baş Yapımcılar:             Louis D’Esposito, Jonathan Schwartz, Victoria Alonso, Nik Korda, Stan Lee (

Senaryo:                      James Gunn 

image003

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

43. İstanbul Film Festivali 17-28 Nisan’...

43. İstanbul Film Festivali  17-28 Nisan’...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter