Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Emma Watson, Toronto'da

Emma Watson, Toronto'da
Harry Potter serilerinden Hermione Granger olarak tanıdığımız Emma Watson, yepyeni bir film projesine imza attı.

10 Eylül Pazartesi günü Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan film "The Perks of Being a Wallflower"da Amerikalı bir genci oynayan Watson, Harry Potter serisinden sonra ilk kez böyle büyük bir rolle karşımıza çıkıyor.

 

"Harry Potter ve Felsefe Taşı"yla başlayan sinema kariyerini Harry Potter serisinin diğer filmleriyle zirveye çıkaran 22 yaşındaki İngiliz oyuncu Emma Watson, yeni filmdeki rolüyle eski günlere döndüğünü söylüyor ve filmin geçmişi anımsatan bir tat verdiğini düşünüyor.

 

Toronto'da filmi izlerken gözyaşlarını tutamayan Watson'ın rol aldığı film, uyuşturucu, vahşet ve kalpsiz öğrencilerin oluşturduğu bir lise hayatını karamsar bir açıdan ele alıyor.

 

Film, Amerika'da 21 Eylül'de vizyona girecek.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

"****Severek Yapacağın Bir İşin Olmalı,Mutlu Olacağın Bir İşin Olmalı,Hem Adam gibi Yaşayacak Kadar Kazanmalısın,Hemde Kazandıklarını Harcayacak Kadar Zamanın Olmalı ! "****GÜVENLİ KAZANÇ Her Türk İnsanının ADAM gibi yaşayabilecek bir geliri hakettiğine inanmaktadır.**Mesleği ne olursa olsun her yaş ve kesimden kişilere sadece günde birkaç saat ayırmaları karşılığında ömür boyu devam edecek tamamen yasal bir iş imkanı sunması,Karın Doyurmak için değil İnsan Gibi Yaşamak için yeterli miktardaki geliri zamanınızı esir almadan size kazandırması her zaman rakipsiz olan özelliği olacaktır.***** Bizi Tanıma Şansı Aşağıdaki LİNKTE-------------http://hemen-parakazan.blogspot.com/Yorum yap...

Beğen Beğenmekten Vazgeç · · Yanıtla · Kaldır

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter