Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Depp'ten 4.4 milyon dolarlık hediye

Depp'ten 4.4 milyon dolarlık hediye
14 yıldır birlikte olduğu ve kısa bir süre önce ayrılıp tekrardan barıştığı Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis`e 4.4 milyon dolarlık ev aldı.

Sevgilisi Amber Heard uğruna 14 yıllık hayat arkadaşı Vanessa Paradis'ten ayrılan Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp'in terk edildiği haberi sıcaklığını korurken, aktörün yeniden bir aile olmak için eski eşiyle tatile çıktığı haberleri magazin gazetelerinin sayfalarında yer almaya başlamıştı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Paradis ile yeniden aile olmaya karar veren başarılı oyuncu Depp, Vanessa Paradis'e, 4.4 milyon dolar değerinde bir ev hediye etti.

 

İngiliz basınından The Sun gazetesinde yer alan habere göre; Los Angeles'taki beş yatak odalı, yüksek tavanlı ve havuzlu evin çiftin çocuklarının okullarına yakın olduğu söyleniyor.

 

HAYATIMIN AŞKI

 

1998 yılında Roman Polanski'nin yönettiği 'Dokuzuncu Kapı' filmi için Fransa'ya giden ünlü aktör Johhny Depp, 14 yıllık hayat arkadaşı Fransız şarkıcı Vanessa Paradis'yi ilk gördüğü anı şöyle anlatmıştı; ''Paris'te bir otelde yemeğe gitmiştik. Onu önce arkadan gördüm. Derin sırt dekoltesi olan bir elbise giymişti. Önce, sırtına bakakaldım, sonra ensesine.. Sonra birden döndü, gözlerini gördüm ve o anda ona vuruldum.''Karayip Korsanları serisiyle kariyerinde farklı bir dönemece giren 49 yaşındaki Depp ile 39 yaşındaki Vanessa Paradis, tatil için çocukları Lily-Rose ve Jack ile birlikte Güney Fransa'ya gitti.

 

Deep, Haziran ayında oyuncu ve model 26 yaşındaki Amber Heard ile bir aşk yaşadığı için Paradis'ten ayrılmıştı. Ancak Heard, ünlü oyuncuyu terk etmişti. 49 yaşındaki Depp, 39 yaşındaki Paradis ile birlikte olmaya süper model Kate Moss'dan ayrıldıktan sonra başlamıştı.Çift hiç evlenmedi, ancak Depp 1983 ile 1985 yılları arasında Lori Anne Allison ile evliydi. Depp ayrıca 90'lı yılların başında ünlü oyuncu Winona Ryder ile bir ilişki yaşadı. Depp ve Paradis'in Fransa ve Los Angeles'da evleri, Karayipler'de de özel bir adaları var.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter