Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Christian Bale: Yaşadığım üzüntüyü ifade etmem imkansız

Christian Bale: Yaşadığım üzüntüyü ifade etmem imkansız
Christian Bale, 'The Dark Knight Rises'ın ilk gösteriminde yaşanan katliamla ilgili üzüntüsünü anlattı: ''Yaşadığım üzüntüyü ifade etmem imkansız. Bu felakete maruz kalmış insanların neler yaşadığını anlayamasam da kalbim onların yanında.''

 

‘The Dark Knight Rises’ın Denver’da yapılan ilk gösteriminde yaşanan olaylar sonrasında başrol oyuncusu Christian Bale, kurbanlara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Bale, 20 Temmuz akşamı yaşanan talihsiz olayla ilgili yaşadığı üzüntüsünü dile getirdi. Bale, ‘’Orada yaşanan korku karşısında ne denebilir bilmiyorum. Bu felakete maruz kalmış insanların ve sevdiklerinin neler yaşadığını anlayamasamda, kalbim onların yanında’’ dedi.

 

14 kişinin öldüğü olayda görgü tanıklarının ifadesine göre şüpheli James Holmes’un, film başladıktan sonra sahneye çıkıp insanlara ateş etmeye başladığı söylendi. Şüphelinin yüzünde gaz maskesi vardı.

 

Filmin yönetmeni Christopher Nolan dün yaptığı açıklamada olaydan derin bir üzüntü duyduğunu belirtti. Oyuncular ve film ekibi adına konuşan Nolan, ‘’Denver’da yaşanan korkunç olay hepimizi derinden etkiledi. Başımıza böyle bir şey geldiği için çok üzgünüz. Sinema salonları benim evim gibi, bu kadar huzurlu ve mutlu bir yere bu kadar canavar ruhlu birinin gelip masum insanları öldürmesi düşüncesi beni mahvediyor’’ açıklamasını yaparken, Warner Bros. ‘’Filmin yapımcıları olarak yaşanan felaketi duyunca çok üzüldük. Kurbanların ailelerine ve sevenlerine iyi niyetlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

 

Filmde ''Kedi Kadın'' karakterini canlandıran Anne Hathaway, yaşanan akılalmaz ve mantıksız eylem sonunda hayatını kaybeden kişilere karşı hissettiği duyguların tarifsiz olduğunu, ölenlerin yakınlarına baş sağlığı dilediğini söyledi.

 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter