Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

ALAMET-İ KIYAMET filmine yeni afiş ve fragman

:: Videolar ALAMET-İ KIYAMET filmine yeni afiş ve fragman
Asteros Film'in yapımcılığını, Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini yaptığı Alamet-i Kıyamet Tarikat filmi 20 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Film yeni afişi ve fragmanıyla korku severlerin karşısında!

 

Film 1999 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olayları ‘korku - gerilim’ türüyle ele alıyor. Hikayenin merkezinde hamile olan ve yalnız yaşayan Elif yer alıyor. Tuhaf komşularıyla birlikte 72 No’lu apartmanda yaşayan ve hayatı bir karabasana dönen Elif’in yaşadıklarına tanıklık edeceğiniz Alamet-i Kıyamet hikayesi, mitolojisi ve korkunç karakterleriyle öne çıkıyor. 

 

Yönetmen görüşü


Yıllardır televizyonu açtığımızda izlediğimiz her haberden sonra kıyamet yaklaşıyor, kıyamet habercisi diyoruz çünkü her yıl haberler git gide kötüleşiyor. Sırf yurtiçi değil yurt dışında açlık, cinayet, hastalık savaşlar gündelik normal bir durum hali aldı. Her gün bir kadın cinayetiyle karşı karşıyayız.  Ülkemizde bu kadar korkunç olaylar yaşanırken kötülüğün yanı başımızda doğmuş olma ihtimalinin olasılığını hiç düşündünüz mü? Kötülük belki internet, belki kapitalizm belki savaşlar belki insanlar ama kötülük elbet bir gün beden bulacak. Onun beden bulması için savaşan tarikatlar belki yıllar önce mücadeleyi kazandı fakat son savaş bizi bekliyor. Bu savaş okyanus ötesindeki ülkelerle de olabilir yanı başınızda ki komşularla da fakat asıl savaş her zaman iyilik ve kötülük arasındadır.


Çıkış noktamızda bu konuları temel alıp daha sonra ülkemizde tarikatlara karşı duyulan ilgi ve 1999 yılında yaşanan satanizm furyasını birleştirdiğimiz görüntü ve hikaye işleme anlamında yenilik yaratacak film yaptık, emeğe geçen ve izleyen herkese şimdiden teşekkürler.

 

Filmin künyesi


Yönetmen, Senarist : Doğa Can Anafarta

Yapımcılar : Kanat Doğramacı, Oğuzhan Başoğlu

Görüntü Yönetmeni : Mehmet Başbaran

Yapım : Asteros

Tür : Korku, Gerilim

Müzik : Temel Zümrüt

Kurgu : Vedat Ergin

Süre : 90 Dakika

Dağıtımcı : Pinema

Vizyon Tarihi 20 Mayıs 2016

Yapım yılı : 2015


Oyuncular : Büşra Çubukçuoğlu, Funda Ersin, Murat Onuk, Doğuş Gün Demir, Müge Esmeray, Belgi Saygı, Enis Zeytinler, Sedat Savtak.

 

Fragman indirme linki:  http://we.tl/ShZdsbvpat 

 

 Alamet-i Kıyamet Tarikat’ın fragmanını izlemek ve indirmek için;

https://www.youtube.com/watch?v=zk_FBYwOoPc 

 

Alamet-i Kıyamet Tarikat’ın sosyal medya hesapları; 

https://www.facebook.com/AlametiKiyamet 

https://twitter.com/alamet_ikiyamet 

https://www.instagram.com/alametikiyamet/ 

 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter