Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

30 çocuk istiyor!

30 çocuk istiyor!
Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren `Gossip Girl / Dedikoducu Kız` dizisinin yıldızı Blake Lively çok cocuk istediğini söyledi.

Yaklaşık bir senedir Hollywood'un yakışıklı oyuncusu Ryan Reynolds ile birlikte olan 'Gossip Girl' dizisinde Serena van der Woodsen karakterini canlandırdıktan sonra dünya çapında üne kavuşan Black Lively geçtiğimiz pazar günü dünya evine girmişti.

 

Hollywood'un başarılı aktörlerinden 35 yaşındaki Kanadalı Ryan Reynolds'la dünya evine giren 25 yaşındaki ABD'li oyuncu Blake Lively, sürpriz bir şekilde yaptığı evliliğin ipuçlarını magazin dergisiyle yaptığı röportajda verdi.Bir magazin dergisinin ekim sayısına poz veren çiçeği burnunda gelin, ilgin açıklamalar yaptı: "Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Her zaman geniş ailenin hayalini kurdum. 30 çocuk istiyorum.

 

"2011 yılında Green Lantern (Yeşil Fener) film setinde tanışıp aşık olan çift, New York'ta satın aldıkları evde birlikte yaşıyor.35 yaşındaki başarılı oyuncu Ryan Reynolds, şarkıcı Alanis Morisette'le 2 yıl nişanlı kalmış daha sonra Scarlett Johansson'la evlenmişti. Çift, 2010'da boşandı.

 

Blake Lively de daha önce Leonardo DiCaprio ve Penn Badgley gibi isimlerle beraber olmuştu.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter