Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

KANALTÜRK / 21:30 / Şans Sende

 

Yönetmen: Curtis Hanson

 

Oyuncular: Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Duvall

 

Tür: Romantik, Macera

 

Huck, hayatı gündelik yaşayan ve geçimini pokerden kazanan biridir. Pokerde Dünya serisine katılmayı düşünmektedir. En büyük rakibi ise en az onun kadar iyi olan ve seriyi iki kez kazanmış olan babasıdır. Huck hem babasıyla geçmişten gelen problemleri çözebilecek, hem de hayatına yeni giren Billie ile ilişkisini sürdürebilecek midir?

 

 

TV 2 / Saplantı / 21:30

 

Yönetmen: Jamie Thraves

 

Oyuncular: Paddy Considine, Julia Stiles, Karl Pruner

 

Tür: Dram, Gerilim

 

Aslında kendi halinde bir adam olan Robert, yalnızlıktan o kadar bunalmıştır ki tek eğlencesi Jenny adlı hiç tanımadığı kadını gözlemektir. Zararsız görünen bu alışkanlık, Jenny ile tanışıp onun hayatına girmesiyle karmaşık bir hal alır. Robert, bir dizi cinayete tanık olur ve birdenbire suçlu durumuna düşer...

 

 

CİNE 5 / 21:45 / Benim Yolum

 

Yönetmen: Je-gyu Kang

 

Oyuncular: Bingbing Fan, Jang Dong-gun, Jo Odagiri, Kim In-kwon, Shi-hoo Kim

 

Tür: Aksiyon, Dram, Savaş, Tarihi

 

Spor tutkunu ve kendi aralarında sürekli bir çekişme içinde olan iki gencin Tokyo’da yapılacak maratona katılıp yarıştıktan sonra, Japonya’nın Kore’yi işgali ile kendilerini orduda bulurlar.

 

 

CNBCE / 22:00 / Her Sey Güzel Olacak

 

Yönetmen: Christoffer Boe

 

Oyuncular: Jens Albinus, Igor Radosavljevic, Marijana Jankovic

 

Tür: Dram

 

Tanınmış yönetmen Jacob Falk, yeni senaryosunu yetiştirme telaşıyla strese girer. Gerçi bu arada mutlu bir olay da yaşamıştır. Karısı Helena ile, kısa süre sonra bir Doğu Avrupa ülkesinden evlat edinecekleri çocuğun sevincini paylaşmıştır. Ne var ki bu sevinç kısa sürer. Yapımcısı ile gergin bir toplantının ardından arabasıyla eve dönen Falk, Kopenhag dışında karanlık bir orman yolunda bir adama çarpar ve onu yaralı halde yolda yatarken bırakır. Adını vermeden olayı bildirmek için yakındaki bir benzin istasyonuna gider. Adamın çantasında bulduğu fotoğraflar onu şaşkına çevirir. Fotoğraflarda yabancı savaş esirlerine işkence eden Danimarkalı askerler vardır. 

 

 

SHOW TV / 22:00 / Kutsal Damacana

 

Yönetmen: Ahmet Yılmaz, Kamil Aydın

 

Oyuncular: Şafak Sezer, Büşra Pekin, Ersin Korkut, Şahin Irmak, Murat Eken

 

Tür: Komedi

 

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar değildir.

 

 

Keyifli seyirler

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter